Simona Halep

Simona Halep a vorbit despre zgura verde înaintea debutului la WTA Charleston: ”Sunt nerăbdătoare să joc din nou pe această suprafață”

07.03.2020 | 15:40
Simona Halep a vorbit despre zgura verde inaintea debutului la WTA Charleston Sunt nerabdatoare sa joc din nou pe aceasta suprafata
Simona Halep a vorbit despre zgura verde înaintea debutului la WTA Charleston
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a vorbit despre zgura verde înaintea debutului la WTA Charleston, turneu care se va desfășura în perioada 4-12 aprilie.

Simona Halep a vorbit despre zgura verde înaintea debutului la WTA Charleston: ”Ultima oară am jucat acum mai bine de 10 ani”

”Ultima oară când am jucat pe o zgură de culoare verde a fost acum mai bine de 10 ani, în Marea Britanie. A trecut mult, mult timp de atunci. Așa că sunt foarte nerăbdătoare să joc din nou pe această suprafață și să văd cum mă descurc”, a spus Simona Halep despre zgura verde la WTA Charleston.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt o jucătoare care lovește tare, dar îmi place să găsesc unghiurile, îmi place să alerg pe teren și îmi place să construiesc fiecare punct”, a mai declarat campioana noastră pentru site-ul oficial de la Charleston.

”Iubesc să fac cumpărături”

”Obiectivul meu este să câștig o medalie la Jocurile Olimpice pentru țara mea. Dar fiecare turneu pe care îl joc este un obiectiv. Este important să joc în fiecare săptămână. Dau tot ce pot de fiecare dată când sunt pe teren”, a continuat Halep.

ADVERTISEMENT

”În afara terenului sunt sociabilă, prietenoasă, relaxată și fericită. Îmi place să mă plimb prin orașul unde mă aflu, pe străzi și nu am nicio țintă. Iubesc să fac cumpărături. Vreau să merg la cumpărături și la Charleston”, a menționat fostul lider WTA.

”Îmi plac oamenii calzi, așa că sunt sigură că o să mă distrez”

”Am auzit că la Charleson toată lumea este drăguță cu tine. Am auzit că orașul este ca și cum toată lumea este o familie. Îmi plac oamenii calzi, așa că sunt sigură că o să mă distrez acolo. Nu am fost niciodată la Charleston, așa că aștept cu nerăbdare să merg acolo”, a afirmat Halep.

ADVERTISEMENT

”M-am maturizat foarte mult în ultimii ani. Am învățat cum să comunic cu oamenii, cum să împărtășesc momentele frumoase sau momentele grele cu oamenii din jurul meu”, a încheiat campiona noastră.

Halep s-a retras de la Indian Wells

După WTA Doha 2020, Simona Halep nu va participa nici la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. A doua jucătoare a lumii nu s-a recuperat după accidentarea suferită la Dubai și a anunțat că se retrage de la turneul american.

ADVERTISEMENT

Dacă se va recupera la timp, Halep ar trebuie să revină pe teren la al doilea turneu Premier Mandatory din martie, c el de la Miami, acolo unde în 2019 a avut un parcurs bun. După Miami, Simona Halep va juca pentru prima oară în carieră la Charleston, turneu la care și-a anunțat prezența încă din septembrie 2019.

ADVERTISEMENT
Tags: