Sport

Simona Halep, antrenament în sală înainte de plecarea la Kremlin Cup. Cu cine s-a pregătit. Video

Revenită în țară după participarea la Indian Wells, Simona Halep s-a antrenat în sală înainte de a pleca la Moscova pentru a juca la Kremlin Cup.
14.10.2021 | 17:33
Simona Halep antrenament in sala inainte de plecarea la Kremlin Cup Cu cine sa pregatit Video
Revenită în țară după participarea la Indian Wells, Simona Halep s-a antrenat în sală înainte de a pleca la Moscova pentru a juca la Kremlin Cup. Sursă foto: Twitter LorenaPopa
ADVERTISEMENT

Imediat după ce s-a întors de la turneul american, campioana noastră a dezvăluit că nu este mulțumită de prestația sa, dar se aștepta să-i fie dificil după o pauză de o lună.

Rezultatul modest de la competiția din California îi va aduce o nouă coborâre în clasamentul WTA, Halep riscând chiar să iasă din Top 20.

ADVERTISEMENT

Antrenament în sală pentru Simona Halep înainte de plecarea la Kremlin Cup

Pentru Simona Halep anul 2021 a fost unul mai mult decât modest și care se va încheia la sfârșitul lunii octombrie, după ce va juca la Kremlin Cup și Transylvania Open. Ea se află în plină pregătire pentru turneul de la Moscova și se antrenează intens.

Ultima ședință de pregătire a avut loc în sală din cauza condițiilor meteorologice, dar și a faptului că fostul lider WTA vrea să se acomodeze cu condițiile care vor fi în capitala Rusiei la competiția care va începe săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Halep s-a pregătit împreună cu Gabriela Ruse, partenera sa în proba de dublu de la Indian Wells. La finalul ședinței de antrenament, cele două sportive s-a pozat zâmbind și pline de încredere.

Halep și Răducanu, adversare la Moscova

La Kremlin Cup, Simona Halep va avea adversare de top. În capitala Rusiei și-au anunțat prezența printre altele Garbine Muguruza, Belinda Bencic, Maria Sakkari, Anastasia Pavliuchenkova, Angelique Kerber, Ons Jabeur, Elise Mertens și ultima câștigătoare de la US Open, Emma Răducanu.

ADVERTISEMENT

Halep și Răducanu ar fi putut fi adversare în turul 3 la Indian Wells, dar britanica de 18 ani a fost învinsă surprinzător de Aliaksandra Sasnovich. După ce a trecut de Răducanu, bielorusa a mai produs o surpriză și a trimis-o acasă și pe româncă.

Aflată pe locul 100 WTA, Sasnovich a dezvăluit după victoria în fața Simonei Halep că nu se aștepta să meargă mai departe și chiar își cumpărase bilet de avion pentru a pleca din Statele Unite ale Americii după întâlnirea din turul 3.

ADVERTISEMENT

Fanii, nemulțumiți de evoluțiile Simonei Halep

La scurt timp după ce a fost eliminată de la Indian Wells, Simona Halep a transmis un mesaj scurt, dar puternic pe rețelele de socializare, acceptând faptul că nu putea face mai mult după o pauză îndelungată.

”Să continuăm să muncim”, a scris fostul lider WTA pe contul de Facebook, care a început o colaborare cu antrenorul Adrian Marcu, acesta lucrând alături de Daniel Dobre, care se află de mai mult timp în staff.

Eșecul suferit de campioana noastră nu a fost digerat prea bine de fani, care  au reacționat vehement pe rețelele de socializare. Chiar dacă au fost și postări pozitive, majoriotatea îi cereau Simone să se retragă.

ADVERTISEMENT