Sporturi

Simona Halep așteptată la Moscova de directorul turneului! Ce cadou a primit

13.10.2018 | 10:49
Simona Halep asteptata la Moscova de directorul turneului Ce cadou a primit

Jucătoarea de tenis Simona Halep a ajuns la Moscova și a fost așteptată de directorul turneului Aleksey Selivanenko. Oficialul, care este și vicepreședintele Federației Ruse de Tenis, i-a oferit și un mic cadou liderului clasamentului WTA.

Simona Halep este principala favorită la Kremlin Cup, competiție din categoria Premier dotat cu premii în valoare totală de 932.866 de dolari. Ea își va afla adversara din primul tur după tragerea la sorți care este programată duminică, de la ora 13:00.

Simona Halep așteptată la Moscova de directorul turneului: ”Toate cele bune”

Directorul turneului de la Moscova, Aleksey Selivanenko, i-a oferit Simonei Halep un cadou pentru nepoțica sa Tania, care sâmbătă împlinește doi ani. Oficialul rus i-a trimis în camera de hotel un leu de pluș și o felicitare cu mesajul: ”Dragă Simona Halep, te rugăm să-i dai acest leu nepoțelei tale! Toate cele bune!”.

Leul de pluș primit de Simona Halep pentru nepoțica sa Tania care împlinește 2 ani
Leul de pluș primit de Simona Halep pentru nepoțica sa Tania care împlinește 2 ani

La plecarea spre turneul din capitala Rusiei, Simona Halep a declarat că se simte mai bine după accidentarea la spate, dar vrea să vadă ce se întâmplă în meciurile oficiale. Ea a precizat că își dorește să joace, deși se speculează că a ales să joace la Moscova doar pentru a încasa bonusul de un milion de dolari de la WTA.

Simona Halep s-a impus la Moscova în 2013

Simona Halep este singura jucătoare dintre cele calificate la Turneul Campioanelor care participă la turneul de la Moscova. Ea este favorita principală, ceilalți cap de serie fiind următorii: 2. Karolina Pliskova (Cehia), 3. Sloane Stephens (SUA), 4. Daria Kasatkina (Rusia), 5. Kiki Bertens (Olanda), 6. Elise Mertens (Belgia), 7. Anastasija Sevastova (Letonia) și 8. Aryna Sabalenka (Belarus).

Liderul clasamentului WTA a participat ultima dată la turneul de la Moscova în anul 2013, ediție pe care a și câștigat-o după o finală cu australianca Samantha Stosur, scor 7-6 (1), 6-2.

Tags: