Simona Halep

Simona Halep, cuvinte de laudă pentru Darren Cahill: ”Cel mai bun din lume!” Ce spune despre Jocurile Olimpice. Video

10.01.2021 | 22:33
Simona Halep cuvinte de lauda pentru Darren Cahill Cel mai bun din lume Ce spune despre Jocurile Olimpice Video
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a avut cuvinte de laudă pentru australianul Darren Cahill, despre care a spus că este cel mai bun antrenor din lume.

Campioana noastră își va începe noul sezon în Australia, ea urmând să participe înainte de primul Grand Slam al anului la un demonstrativ de zile mari.

ADVERTISEMENT

Organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului au anunțat că premiile de la ediția 2021 vor fi în valoare de 80 de milioane de dolari, cu 12% mai mult decât anul trecut.

Darren Cahill, lăudat de Simona Halep

”Este poate cel mai bun antrenor din lume. Eu aşa îl văd. Este un tip echilibrat, pozitiv și care m-a ajutat foarte mult să progresez pe teren. Aceste mari turnee le-am câştigat şi datorită lui. M-a ajutat să-mi găsesc liniştea”, l-a lăudat Simona Halep pe antrenorul Darren Cahill.

ADVERTISEMENT

Întrebată cum s-a schimbat faţă de momentul când a ajuns numărul 1 WTA, Halep a răspuns: ”Sunt o persoană mult mai aşezată, mai liniştită. Cariera mea e ca o casă şi toţi antrenorii m-au ajutat ca azi să fiu împăcată cu mine”.

”Nu cred că voi scăpa vreodată de emoţii. Am lucrat şi lucrez în continuare cu o doamnă psiholog”, a mai spus campioana de la Wimbledon într-un interviu pe Aleph News.

ADVERTISEMENT

În final, Halep a vorbit și despre Jocurile Olimpice de la Tokyo: ”Ar fi o mare onoare. Este visul meu ca într-o zi să ţin drapelul. După Wimbledon, domnul Covaliu a spus că aşa va fi. Sper să se întâmple asta. Obiectivul meu este medalia la Olimpiadă, aurul este principal. Dar orice medalie contează”.

Fosta triplă câștigătoare de Grand Slam, Lindsay Devenport, a vorbit despre ceea ce o așteaptă pe Simona Halep în noul sezon al circuitului WTA și e de părere că are mare nevoie să cucerească un nou trofeu de Grand Slam, după dezamăgirile de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Ashleigh Barty începe anul 2021 din postură de lider mondial. Australianca vrea să câștige primul ei Grand Slam pe teren propriu, la Melbourne și pentru asta i-a propus Simonei Halep  să se antreneze împreună.

ADVERTISEMENT