Fotbal international

VIDEO. Halep, încă un pas spre fotoliul de LIDER mondial! A executat-o pe Daria Kasatkina! Urmează Ostapenko

Simona Halep va juca împotriva Jelenei Ostapenko în semifinala de la Beijing. Cu o victorie în acest meci, coroborată cu un eşec al Svitolinei pe cealaltă parte de tablou, Halep va deveni noul...
07.10.2017 | 00:01
VIDEO Halep inca un pas spre fotoliul de LIDER mondial A executato pe Daria Kasatkina Urmeaza Ostapenko
ADVERTISEMENT

Simona Halep va juca împotriva Jelenei Ostapenko în semifinala de la Beijing. Cu o victorie în acest meci, coroborată cu un eşec al Svitolinei pe cealaltă parte de tablou, Halep va deveni noul lider mondial!

HALEP – KASATKINA 6-1 şi 2-0 la seturi. Simona merge în semifinale după un succes la indigo faţă de cel reuşit de Kasatkina în urmă cu o săptămână la Wuhan. Atunci a fost 6-2, 6-1 pentru Kasatkina, acum Halep s-a impus la acelaşi scor. Rusoaica a avut 33 de greşeli neforţate. Urmează Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko, meci între două bune prietene şi colege la dublu chiar la Beijing.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

HALEP – KASATKINA 5-1 Rusoaica a jucat mult mai curajos, a avut minge de break, dar Simona a rezistat şi şi-a făcut serviciul.

HALEP – KASATKINA 4-1! Halep face pur şi simplu spectacol, arătând că nu a fost deloc întâmplare succesul clar din turul precedent în faţa Şarapovei. A luat rusoaicele la ţintă şi este foarte aproape de o semifinală în care va da ori de coşmarul de la Roland Garros, letona Ostapenko, ori de Sorana Cîrstea, care deja i-a dat o importantă mână de ajutor lui Halep în tentativa de a fi numărul 1 mondial, scoţând-o din cursă pe numărul 3 mondial, Karolina Pliskova.

ADVERTISEMENT

HALEP – KASATKINA 3-1. Game perfect făcut de româncă pe propriul serviciu, la 0 şi Halep câştigă opt puncte consecutiv!

HALEP – KASATKINA 2-1. Simona întoarce de la 30-0 pe serviciul Kasatkinei şi face primul break al celui de-al doilea set.

ADVERTISEMENT

HALEP – KASATKINA 1-1. Halep câştigă şi ea serviciul, dar după un game în care şi-a făcut singură viaţa grea, pentru că a avut 40-15 şi putea închide uşor.

HALEP – KASATKINA 0-1. Pentru prima dată în acest meci Kasatkina reuşeşte să îşi câştige serviciul, după ce se părea că Halep va porni iar cu break.

ADVERTISEMENT

A început al doilea set, cu Halep având primul act adjudecat clar. 21 greşeli neforţate pentru Kasatkina.

HALEP – KASATKINA 6-2. După un game disputat, cum a fost primul al meciului, Halep câştigă pe serviciul ei şi îşi adjudecă primul set.

HALEP – KASATKINA 5-2 Simona revine însă cu al patrulea break, unul categoric, la 0 şi va servi pentru câştigarea primului set.

HALEP – KASATKINA 4-2 Halep îşi pierde pentru a doua oară serviciul în acest prim set, dar o face după ce a avut 40-0.

HALEP – KASATKINA 4-1 Simona joacă excelent şi câştigă game după game. Şi-a valorificat serviciul şi apoi face un nou break

HALEP – KASATKINA 2-1 Halep răspunde cu un nou break. Până acum nu au fost decât breakuri.

Simona Halep – Daria Kasatkina, meci din sferturile de finală la Beijing a început cu serviciul rusoaicei. Este un prim game lung, care ne arată o Simonă foarte agresivă şi reuşeşte să înceapă cu un break! 1-0 Halep. 

Simona Halep este într-o formă de invidiat la turneul de la Beijing, iar victoria din optimile de finală în faţa ”bestiei negre” Maria Şarapova i-a dat încrederea că a venit momentul pentru a urca pe locul 1 în clasamentul WTA. Jucătoarea din Constanţa mai are nevoie de doi paşi pentru a-şi îndeplini acest vis, iar primul îl va face la meciul din sferturi cu rusoaica Daria Kasatkina.

În schimb, Halep a declarat în presa din China că nu este obsedată de a ajunge în fruntea tenisului feminin: ”Poate emoţional nu am fost foarte bine. Sigur, să fiu numărul unu în lume e unul dintre obiectivele mele şi a fost multă presiune. Acum sunt mult mai relaxată, nu mă mai gândesc obsesiv la asta. Vreau să intru pe teren şi să joc cel mai bun tenis de care sunt capabilă”.

Simona Halep – Daria Kasatkina LIVE STREAM sferturi Beijing ONLINE. Halep conduce în meciurile directe cu 2-1

Simona Halep – Daria Kasatkina LIVE STREAM sferturi Beijing ONLINE. Simona Halep va ajunge lider mondial în cazul în care va ajunge în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, cu menţiunea ca în ultimul act să nu ajungă şi ucraineanca Elina Svitolina. În cazul în care cele două vor juca final, câştigătoarea va deveni în premieră numărul 1 WTA.

Simona Halep – Daria Kasatkina LIVE STREAM sferturi Beijing ONLINE. Cele două jucătoare au pierdut câte uns set la actuala ediţie a turneului de la Beijing. Halep a trecut de Alison Riske (6-3, 3-6, 6-2), de Magdalena Rybarikova (6-1, 2-1 abandon) şi de Maria Şarapova (6-2, 6-2), în timp ce Kasatkina le-a învins pe Natalia Vihlianţeva (7-6, 6-1), Lara Arruabarrena (6-4, 7-5) şi Agnieszka Radwanska (4-6, 7-5, 6-2).

Simona Halep – Daria Kasatkina LIVE STREAM sferturi Beijing ONLINE. Simona Halep şi Daria Kasatkina s-au întâlnit de trei ori în carieră, românca conducând cu 2-1. Halep s-a impus anul acesta, în turul al treilea al French Open, scor 6-0, 7-5, iar anul trecut, în turul al doilea al turneului de la Miami, scor 6-3, 7-5. Kasatkina a câştigat meciul jucat săptămâna trecută ân turul doi la Wuhan, scor 6-2, 6-1.

ADVERTISEMENT
Tags: