Simona Halep

Simona Halep, dezvăluiri despre problemele pe care le au antrenorii cu ea: ”Mă plâng mereu”

03.03.2020 | 12:03
Simona Halep dezvaluiri despre problemele pe care le au antrenorii cu ea Ma plang mereu
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a făcut câteva dezvăluiri despre problemele pe care le au antrenorii cu ea și a mărturisit că urăște antrenamentele fizice.

Simona Halep, dezvăluiri despre problemele pe care le au antrenorii cu ea: ”De ce trebuie să fac asta?”

”Când îmi pun ceva în minte, o pot face, dar trebuie să am mereu pe cineva lângă mine, nu știu de ce. Nu am făcut multe lucruri singură. Întotdeauna am făcut tot ce mi-au spus antrenorii, dar mă plâng mereu”, a dezvăluit Simona Halep problemele pe care le au antrenorii cu ea.

ADVERTISEMENT

”De când joc tenis știu că îmi spuneam tot timpul, când un antrenor îmi cerea să fac un anumit exercițiu: ‘Trebuie să fac asta din nou? De ce trebuie să fac asta?’”, a explicat campioana noastră, conform site-ului tennisworldes.com.

”Urăsc să alerg”

”Sunt frustrată că trebuie să lucrez atât de mult fizic, dar mereu fac ceea ce îmi spun antrenorii. Nu sar niciodată peste nimic. Nu mi-a plăcut niciodată să alerg o perioadă lungă de timp, cum ar fi să alerg 10 kilometri”, a declarat Halep.

ADVERTISEMENT

”Genunchii și gleznele mă dor, mă plictisesc, urăsc să alerg. Deci, noua mea echipă a crezut că ar trebui să fac un antrenament mai scurt și mai intens. A fost nevoie să vină Darren și să spună că nu trebuie să alergi atât de mult în tenis”, a continuat jucătoarea.

”Am probleme și dacă ridic greutăți mari”

”Trebuie să alerg pe intervale, așa cum le numim, la intensitate mare. Mi-a plăcut foarte mult. Îți oferă tonus muscular, energie și nu îți folosește atât de mult articulațiile”, a spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT

”Exercițiile de gimnastică sunt și ele dificile pentru că sunt forțate tendoanele. Când le fac mă încheieturile, spatele și coloana vertebrală. Am probleme și dacă ridic greutăți mari. Imediat mă doare spatele și nu mai pot da maximum o săptămâna sau chiar două”, a menționat Halep.

”Darren îmi spune mereu că îmbătrânesc”

”Însă nu mă pot opri, pentru că așa cum spune Darren anii trec și îmbătrânesc. Trebuie să-mi dezvolt mușchii, astfel încât să îmi poate ține mai bine tendoanele și oasele”, a încheiat Halep.

ADVERTISEMENT

Pentru Simona Halep vor urma cele două mari turnee de categorie Premier Mandatory de Statele Unite ale Americii, Indian Wells și Miami. Campioana noastră va începe apoi sezonul de zgură, urmând să joace la Charleston și Stuttgart, înainte de a merge la Madrid și Roma.

ADVERTISEMENT