Sport

Simona Halep este alături de ”tricolori” la întâlnirea din Cupa Davis cu Peru. A anunțat că începe o colaborare ca antrenoare

Simona Halep a încheiat sezonul 2021 și profită de vacanță înaintea participării la ultima acțiune din acest an. Săptămâna viitoare va demara un nou proiect, iar în decembrie va participa la un turneu demonstrativ.
27.11.2021 | 17:01
Simona Halep este alaturi de tricolori la intalnirea din Cupa Davis cu Peru A anuntat ca incepe o colaborare ca antrenoare
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Ana Bogdan sunt suporterii de lux ai echipei naționale de tenis masculin a României. Cele două sportive au fost alături de ”tricolori” și au aplaudat primele puncte obținute de România în barajul din Cupa Davis cu Peru.

La Cluj, Simona Halep a anunțat cel mai nou proiect în care s-a implicat. Începând de săptămâna viitoare va preda online cursuri de tenis.

ADVERTISEMENT

Simona Halep: ”Este oficial! O să te antrenez pe TopCourt!”

Luna viitoare, Simona Halep va participa în Africa de Sud la un turneu demonstrativ la care a fost invitată alături de nume importante din tenisul mondial.

Adversarele jucătoarei din România vor fi două foste lidere mondiale, Venus Williams și Martina Hingis. Până atunci, însă, Halep va demara cel mai nou proiect în care s-a implicat.

ADVERTISEMENT

Sportiva a dezvăluit că va preda cursuri de tenis și nu numai, online. Filmările vor avea loc în California, iar cursant poate fi oricine.

”Cursul se lansează marți, 30 noiembrie! Sunt atât de încântată să fiu noul tău antrenor și să împărtășesc mai multe despre loviturile și procesele mele de gândire când sunt pe teren.

ADVERTISEMENT

Este oficial! O să te antrenez pe TopCourt! Filmez în California în curând și vă voi implica și pe voi în filmări. Abia aștept să mi te alături!”, a transmis Halep prin intermediul rețelelor de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Africa Cares Tennis Challenge, ultima apariție a anului pentru Simona Halep

Simona Halep are un final de an plin de evenimente. Ultima competiție la care va participa, fie ea și una cu caracter demonstrativ, este turneul Africa Cares Tennis Challenge.

ADVERTISEMENT

Evenimentul va fi găzduit Johannesburg, în Africa de Sud, în perioada 18-19 decembrie și va fi unul plin de surprize pentru participanți. Inițial organizatorii anunțaseră o participare restrânsă dar extrem de selectă, cu Simona Halep, Martina Hingis și Venus Williams, toate trei foste lidere ale clasamentului mondial.

Între timp, organizatorii au anunțat că evenimentul va găzdui de fapt un duel între două echipe. Una formată din Venus Williams, Iga Swiatek, Martina Hingis, Khololwam Montsi, cealaltă avându-i în componență pe Simona Halep, Sloane Stephens, Zoe / Isabella Kurger, Dustin Brown.

Halep o va întâlni în prima zi pe Venus Williams, iar a doua zi pe Iga Swiatek. Tot în 19 decembrie românca va disputa un meci mixt, înfruntându-l pe Khololwam Montsi.

ADVERTISEMENT
Tags: