Simona Halep

Simona Halep i-a prezentat pe Hachi și Benji, cei mai noi membri ai familiei. Ashleigh Barty a felicitat-o

04.04.2021 | 15:58
Simona Halep ia prezentat pe Hachi si Benji cei mai noi membri ai familiei Ashleigh Barty a felicitato
ADVERTISEMENT

Simona Halep a captat din nou atenția fanilor publicând în premieră fotografii cu cei mai noi membri ai familiei, Hachi și Benji, doi cățeluși din rasa labrador retriever.

Simona s-a relaxat în ultimele zile pe un iaht, în Turcia, după ce a fost obligată să abandoneze în turul al treilea al turneului de la Miami, din cauza problemelor medicale.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Sportiva a declarat în repetate rânduri că i-ar plăcea să aibă o familie numeroasă, după încheierea carierei sportive. Primul pas l-a făcut achiziționându-și doi căței.

Ashleigh Barty a reacționat imediat după ce Simona Halep i-a prezentat pe Hachi și Benji

Mai mult, Simona Halep a decis să-i și prezinte pe cei mai noi prieteni ai săi. A postat o fotografie cu cei doi cățeluși pe contul de Instagram și a adunat în scurt timp zeci de mii de like-uri.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Printre primele celebrități care au reacționat instantaneu s-a numărat australianca Ashleigh Barty, lidera clasamentului mondial WTA.

Simona Halep i-a și prezentat pe cei doi cățeluși: ”Ei sunt Hachi și Benji!”, a scris Simona pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Pentru Simona Halep, urmează meciul cu Italia din „Billie Jean King Cup”

După câteva zile de relaxare sportiva, își va relua antrenamentele în vederea participării, la jumătatea acestei luni, la Cluj-Napoca, la întâlnirea cu Italia din Billie Jean King Cup.

După meciurile de la Cluj, românca și-a anunțat participarea la turneul WTA 500 de la Stuttgart. Programul Simonei Halep mai prevede participarea la alte două evenimente importante din circuitul mondial.

ADVERTISEMENT

În perioada 29 aprilie – 8 mai intenționează să joace la Mutua Madrid Open, turneul patronat de Ion Țiric, iar în perioada 10-16 mai, Halep ar urma să joace la turneul de la Roma, unde este obligată să-și apere titlul din 2020 pentru a nu pierde puncte prețioase în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT