Sport

Simona Halep, imagini incredibile din Dubai! Fostul lider WTA s-a antrenat până la extenuare. Foto

Simona Halep a distribuit o serie de imagini fabuloase din Dubai. Fostul lider WTA s-a antrenat din greu, până la extenuare.
15.01.2024 | 18:23
Simona Halep a avut parte de un antrenament intens în Dubai. Foto: Instagram - @simonahalep.
ADVERTISEMENT

Simona Halep continuă să se antreneze din greu pentru revenirea pe terenul de tenis. Suspendată pentru dopaj, românca va fi audiată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) în perioada 7-9 februarie.

Simona Halep, imagini incredibile din Dubai! Fostul lider WTA s-a antrenat până la extenuare

Simona Halep este suspendată din tenis pentru o dublă încălcare a programului anti-doping. Românca în vârstă de 32 de ani a primit o suspendare de 4 ani din tenis și a făcut apel la TAS. Halep va fi audiată de către judecători în perioada 7-9 februarie.

ADVERTISEMENT

Totuși, Simona Halep continuă să se pregătească intens în această perioadă. Dubla campioană de Grand Slam se află în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Românca a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare în care a înfățișat un antrenament barbar. Din ultima fotografie a reieșit că ședința de pregătire a fost una de succes.

„Uneori pe barcă… (n.r. pozele de pe iaht). Dar în majoritatea timpului la muncă”, a scris Simona Halep pe Instagram. Inițial, Halep s-a pregătit pe terenul de tenis. Ulterior, românca a tras tare în sala de forță până la epuizare.

ADVERTISEMENT
Simona Halep s-a antrenat până la epuizare în sala de forță. Foto: Instagram - @simonahalep.
Simona Halep s-a antrenat până la epuizare în sala de forță. Foto: Instagram – @simonahalep.

Simona Halep vrea să revină pe teren în formă maximă

Suspendată din tenis pentru dopaj, Simona Halep a ratat pentru al doilea an la rând turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Elita tenisului mondial se află în această perioadă la Melbourne. De cealaltă parte, „Simo” își petrece timpul la Dubai, în Emiratele Arabe Unite.

Weekendul recent, sportiva născută la Constanța a ieșit dimineața la alergat pe una dintre plajele din Dubai, iar la apus a făcut o plimbare cu iahtul pe mare. Luni dimineață, românca a revenit la antrenamente și se pregătește intens din dorința de a reveni în formă maximă pe terenul de tenis.

ADVERTISEMENT

În Dubai, Simona Halep se antrenează pe hard, iar americanii au speculat că românca se pregătește pentru revenirea în circuit la turneele de la Indian Wells și Miami care vor avea loc în luna martie. În cazul în care suspendarea va fi menținută, Simona Halep ar urma să revină pe teren pe 6 octombrie 2026.

Simona Halep are un nou preparator fizic în Dubai

Simona Halep s-a despărțit în totalitate de Academia Mouratoglou. În Emiratele Arabe Unite, românca a început colaborarea cu Jez Manso, o preparatoare fizică din Filipine. Fostul lider WTA speră la un verdict favorabil în urma audierilor la TAS.

ADVERTISEMENT

“Uite cine a revenit la club, campioana din Dubai din 2015 și 2020, Simona Halep! Ne bucurăm că ai revenit”, a scris Jez Manso pe rețelele de socializare. Halep nu a mai jucat un meci oficial de la finalul lunii august 2022.

ADVERTISEMENT