Sporturi

Simona Halep, încrezătoare înaintea meciului cu Aryna Sabalenka de la Dubai: „Sunt o altă jucătoare față de Adelaide”

19.02.2020 | 21:24
Simona Halep increzatoare inaintea meciului cu Aryna Sabalenka de la Dubai Sunt o alta jucatoare fata de Adelaide
ADVERTISEMENT

Simona Halep a prefațat, la conferința de presă susținută după victoria cu Ons Jabeur, confruntarea cu Aryna Sabalenka din sferturile turneului de la Dubai. Principala favorită a rememorat înfrângerea suferită în fața sportivei din Belarus la Adelaide, în ianuarie, dar este convinsă că nivelul tenisului pe care îl va practica joi va fi mai ridicat.

Simona Halep crede în victoria cu Sabalenka

Simona Halep și Aryna Sabalenka se vor întâlni pentru a doua în acest sezon.

După meciul de la Adelaide, câștigat de jucătoarea din Belarus fără drept de apel, 6-4, 6-2, cele două sportive își vor disputa, joi, un loc în semifinalele turneului de la Dubai.

ADVERTISEMENT

După victoria dramatică obținută în optimi, 1-6, 6-2, 7-6 (7) cu Ons Jabeur, Simona Halep a declarat că nu se poate face o comparație cu partida cu Sabalenka de la începutul anului, unde nu a avut nicio șansă, și consideră că se poate impune pentru a treia oară în carieră în fața Arynei.

Nu se pot spune prea multe despre meciul cu Sabalenka de la Adelaide, ea a lovit foarte puternic toate mingile. În Australia nu am reușit să joc prea multe mingi, dar mâine este o altă zi. 

ADVERTISEMENT

Sunt o altă jucătoare față de Adelaide, sper că voi reuși să joc mai bine și să câștig”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Accidentarea la spate

Simona Halep a acuzat dureri la spate la sfârșitul setului secund al meciului cu Ons Jabeur, când a solicitat și intervenția fizioterapeutului, dat, totuși, sportiva susține că nu este nimic grav și nu ar trebui să se resimtă în partida cu Sabalenka.

ADVERTISEMENT

A fost acel moment la 5-1 în setul secund, după un backhand, pe care l-am lovit greșit. Am simțit că mi s-a blocat spatele, dar a trecut repede durerea. Acum nu am nicio problemă, sper că mâine să fiu în regulă”, susține Halep.

Meciul dintre Simona Halep și Aryna Sabalenka, din sferturile turneului de la Dubai, a fost programat de organizatori joi, pe terenul central, nu mai devreme de ora României 18:30.

ADVERTISEMENT