Sport

Simona Halep îndeamnă românii să se vaccineze anti-Covid: „Sper ca lumea să înțeleagă ceva. Eu voi face și doza a treia”

Simona Halep este îngrijorată de numărul mare al cazurilor de coronavirus înregistrate în România și îndeamnă populația să se vaccineze. „Voi face și doza a treia”, susține sportiva noastră.
13.10.2021 | 10:52
Simona Halep indeamna romanii sa se vaccineze antiCovid Sper ca lumea sa inteleaga ceva Eu voi face si doza a treia
ADVERTISEMENT

Revenită în țară după eșecul fără drept de apel suferit la Indian Wells, scor 5-7, 4-6, în fața bielorusei Aliaksandra Sasnovich, Simona Halep și-a manifestat îngrijorarea față de numărul tot mai mare al cazurilor de Covid-19 raportate în ultimele zile și i-a îndemnat din nou pe români să se vaccineze.

Sper ca lumea să înțeleagă ceva din această întâmplare și să se vaccineze”, a transmis sportiva noastră, dând, totodată, asigurări că nu va ezita să facă și doza a treia, de îndată ce programul îi va permite.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă șansele să prindă un loc la Turneul Campioanelor sunt aproape nule, având în vedere că are doar 1.267 de puncte acumulate în actualul sezon, a decis să participe la două turnee ceva mai mici, Kremlin Cup (18-24 octombrie, Moscova) și Transilvania Open (25-31 octombrie, Cluj Napoca), cu scopul de a reveni la forma de dinaintea accidentării care a împiedicat-o să evolueze la Roland Garros și Wimbledon.

Simona Halep îndeamnă românii să se vaccineze anti-Covid

Este foarte trist ce se întâmplă în spitale. Sper ca lumea să înțeleagă ceva din această întâmplare și să se vaccineze, pentru că, așa cum spun medicii, ne protejează. 

ADVERTISEMENT

Sigur că voi face și doza a treia, imediat după ce termin turneele”, a declarat Simona Halep, la sosirea din Statele Unite ale Americii. În ultimele 24 de ore, România a înregistrat nu mai puțin 16.743 de infectări cu virusul SARS-CoV-2 și 442 de decese.

De asemenea, în unitățile sanitare de profil se află internate 17.141 de persoane, dintre care 1.667 la ATI. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, 467 din totalul pacienților internați sunt minori.

ADVERTISEMENT

Sportiva noastră nu-l regretă pe Darren Cahill. Ce a spus despre Adrian Marcu

Chiar dacă nu și-a putut ascunde dezamăgirea față de eliminarea prematură de la Indian Wells, Simona Halep nu regretă că a renunțat la colaborarea cu Darren Cahill. Ba chiar are numai cuvinte de laudă la adresa noului antrenor – Adrian Marcu – și e convinsă că rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

A fost un drum lung, cu o escală de șapte ore, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare. Nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă și nu am dureri.

ADVERTISEMENT

Știam că va fi un sfârșit de an destul de greu. Sunt ok, optimistă și abia aștept să mă întorc pe teren la antrenamente. E greu să joci Indian Wells în octombrie.

S-a schimbat totul, dar este meritul celor care joacă bine. S-a amânat întâlnirea cu Emma (n.r. Răducanu). Poate la Cluj. Am felicitat-o din nou pentru ce a făcut, pentru că este extraordinar.

Mi-a plăcut mult la acest turneu. Este o atmosferă plăcută. Domnul Marcu e un om deosebit și mă simt bine cu el”, a explicat sportiva originară din Constanța.

Fără jucători nevaccinați la Australian Open? Autoritățile îndeamnă sportivii să se imunizeze

În altă ordine de idei, jucătorii care refuză să se vaccineze anti-Covid s-ar putea afla în imposibilitatea de a participa la Australian Open 2022. Chiar dacă decizia finală va fi comunicată abia în decembrie, autoritățile îndeamnă sportivii să se imunizeze pentru a fi siguri de prezența pe tabloul principal al competiției.

Guvernul statului Victoria obligă pe toți sportivii profesioniști să se vaccineze. Știu că asta se referă în primul rând la sportivii și echipele din statul Victoria, dar e un indicator cu ce îi așteaptă pe participanții de la Australian Open 2022”, a avertizat și Darren Cahill, prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT