Sporturi

Simona Halep merge la turneul de la Miami! Companie de lux pentru româncă pe tabloul principal

25.02.2021 | 21:05
Simona Halep merge la turneul de la Miami Companie de lux pentru romanca pe tabloul principal
ADVERTISEMENT

Simona Halep merge la turneul de la Miami unde va avea o companie de lux pe tabloul principal formată din toate jucătoarele clasate în Top 10 WTA. Pentru Halep va fi cea de-a treia apariție într-un turneu oficial după eliminarea suferită la Australian Open.

Fostul număr 1 mondial a decis să se retragă de la turneul de la Doha, însă va participa la competiția de la Dubai, programată în perioada 7-20 martie.

ADVERTISEMENT

La Miami, toate cele 10 jucătoare din vârful ierarhiei WTA au confirmat prezența, printre care liderul mondial Ashleigh Barty, Serena Williams sau Naomi Osaka.

Simona Halep merge la turneul de la Miami. Companie de lux pentru româncă pe tabloul principal

Alături de Simona Halep, pe tabloul principal, se vor mai afla pe tabloul principal nume mari din tenisul feminin mondial precum Naomi Osaka, Serena Williams, Ashleigh Barty sau Elina Svitolina.

ADVERTISEMENT

La turneul nord-american, Simona Halep nu va fi singura reprezentantă a României, Patricia Țig (60 WTA), Sorana Cîrstea (67 WTA) și Irina Begu (72 WTA) vor lua parte la turneul organizat la “Hard Rock Stadium” din Miami.

În cursa spre “fotoliul” de lider al clasamentului WTA, după Miami urmează turneele de la Madrid (29 aprilie – 8 mai) și Roma (10 mai – 16 mai), unde românca speră să își apere punctele cucerite în 2020.

ADVERTISEMENT

Roland Garros următorul turneu de Grand Slam al anului

Pentru Simona Halep marea miză a sezonului pe zgură, care va începe în curând, este reprezentată de o evoluție cât mai bună la Roland Garros 2021. Trimufătoare în 2018 pe arena centrală Philippe Chatrier, Halep speră să reprete performanța în acest an.

Primul pas va fi la Sttutgart, între 19 și 25 aprilie, acolo unde Angelique Kerber, Victoria Azarenka sau  Garbine Muguruza vor fi prezente. Liderul mondial Ashleigh Barty și-a îndreptat deja atenția spre turneul din Germania, acolo unde este nerăbdătoare sa participe pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

“Stuttgart va fi un mod excelent de a începe circuitul european pe zgură. Am auzit lucruri fantastice despre turneu şi aştept cu nerăbdare să joc la acest turneu pentru prima oară”, a declarat Ashleigh Barty.

ADVERTISEMENT