ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep, nedumerită după accidentarea din meciul cu Kerber. Dialog cu medicii: „Se poate așa, din senin?”

Autor: Andrei Șchiopu | 12.05.2021 | 21:14
Simona Halep, nedumerită după accidentarea din meciul cu Kerber. Dialog cu medicii: „Se poate așa, din senin?”
Simona Halep, nedumerită după accidentarea din meciul cu Kerber. Dialog cu medicii: „Se poate așa, din senin?”. Sursă foto: digisport.ro

Simona Halep s-a accidentat în duelul cu Angelique Kerber, românca fiind nevoită să abandoneze, după ce partida fusese dominată clar de ea până în momentul nefast.

ADVERTISEMENT

Simona nu a înțeles cum s-a accidentat și a purtat un dialog cu medicii, în care îi întreba cum a putut să se accidenteze din senin, fiind nedumerită de evoluția durerii sale.

Românca a simțit o durere la gamba piciorului stâng, la 30-0 pentru Kerber, pe serviciul sportivei din Germania, ducând mâna în zona durerii, care s-a accentuat în timpul următoarelor două puncte jucate.

Simona Halep, nedumerită după accidentarea din meciul cu Kerber: „Crezi că e rupt?”

Primul meci al Simonei Halep de la turneul de la Roma a venit cu o accidentare dură pentru sportiva româncă, în timpul disputei cu Angelique Kerber, primul set fiind câștigat categorig de „Simo”, 6-3, iar durerea resimțită a venit în setul doi, la scorul de 3-3 la seturi și 30-30 la game-uri.

ADVERTISEMENT

„Simt durere! Crezi că e rupt? Păi nu știu cum. Nu am făcut nimic. Se poate întâmpla o astfel de accidentare din senin?”, a replicat nedumerită Simona Halep, în momentul în care medicii încercau să-și dea seama ce se întâmplă cu românca.

Simona a ieșit în lacrimi din arenă, fiind nevoită să abandoneze și nereușind să calce cum trebuie pe piciorul stâng la ieșirea de pe Grand Strand.

Simona Halep are un sezon plin în față, dar incert

La finalul lunii mai începe Roland Garros, turneu la care Simona Halep ar fi printre marile favorite, în timp ce românca mai are de apărat și titlul de la Wimbledon, care este răsplătit cu 2.000 de puncte.

ADVERTISEMENT

Totodată, în vară se vor desfășura și Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde Simona ar vrea să obțină o medalie pentru România și unde fanii își pun mari speranțe în ea.

Viitorul său va depinde mult de verdictul pe care medicii i-l vor oferi, în cazul unei rupturi musculare, Simona ar putea avea toate planurile date peste cap.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va face cât de curând un RMN, pentru a vedea dacă este vorba despre o ruptură sau doar o leziune a mușchilor gambei.

Simona Halep este campioană en-titre la Roma şi a intrat direct în turul secund, după ce a beneficiat de „bye” în prima etapă. În 2020, sportiva româncă a câştigat finala din septembrie, în faţa Karolinei Pliskova, retrasă la 6-0 şi 2-1 pentru „Simo”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!