Sporturi

Simona Halep, locul 2 în ierarhia pentru lovitura anului în circuitul WTA! Patricia Țig a terminat pe 4! VIDEO

20.12.2019 | 20:11
Simona Halep locul 2 in ierarhia pentru lovitura anului in circuitul WTA Patricia Tig a terminat pe 4 VIDEO
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost nominalizată de cei de la WTA pentru titlul de cea mai spectaculoasă lovitură din 2019. Execuția pentru care jucătoarea din România a intrat pe listă a fost reușită în februarie, la Dubai, într-un meci cu Eugenie Bouchard.


UPDATE, 20 decembrie, ora 20:11 / Simona Halep a pierdut bătălia pentru ultimul trofeu din 2019, cea mai frumoasă lovitură a anului. Campioana de la Wimbledon a încheiat pe poziția secundă, cu 31% din voturi, după jucătoarea poloneză Iga Swaitek (40%). În aceiași ierarhie, Patricia Țig a încheiat a patra, cu 5%, în timp ce pe trei a fost ucraineanca Elina Svitolina (24%).

ADVERTISEMENT

Simona Halep poate câștiga un nou premiu în final de an

Lovitura reușită de Simona Halep în meciul cu Eugenie Bouchard, disputat în februarie, în turul secund al turneului de la Dubai, a fost nominalizată de WTA pentru titlul de cea mai spectaculoasă execuție din 2019.

Simona Halep câștigase primul set, după tiebreak, iar în actul secund conducea cu 1-0, cu avantaj în al doilea game, pe propriul serviciu. Halep a reușit să returneze in extremis un atac puternic trimis de Bouchard, care a respins cu un smash, returnat incredibil de jucătoarea din România în lung de linie.

ADVERTISEMENT

Simona Halep mai apare o dată în topul realizat de cei de la WTA pentru lovitura anului în circuit, dar de această dată a fost în postura de victimă. Elina Svitolina a trimis o execuție tăiată în meciul cu Halep de la Shenzhen, intrând astfel, pe lista nominalizatelor ( CLICK AICI PENTRU A VOTA CEA MAI SPECTACULOASĂ LOVITURĂ DIN 2019)

Patricia Țig, pe aceeași listă

Patricia Țig este a doua româncă care intră pe lista de patru execuții spectaculoasă stabilită de WTA. Lovitura care a adus-o pe jucătoarea de 25 de ani în top a fost reușită în semifinala turneului de la București, unde Țig a întâlnit-o pe Laura Siegemund.

ADVERTISEMENT

Patricia avea să câștige atât meciul cu sportiva din Germania, cât și finala disputată cu Elena Rybakina.

Iga Swiatek este a patra jucătoarea inclusă pe lista alcătuită de WTA, pentru execuția din meciul cu Karolina Pliskova, de la Lugano. Jucătoarea din Polonia a trimis o scurtă perfectă în al doilea set al partidei pe care avea să o câștige în semifinalele competiției din Elveția.

ADVERTISEMENT