Sport

Simona Halep, plecare de urgență din România! „Mulțumesc pentru sprijinul prompt”

După o pauză de 18 luni, Simona Halep va reveni pe teren. Tenismena va participa la turneul de la Miami, care se va desfășura în perioada 19-31 martie.
11.03.2024 | 19:59
Simona Halep plecare de urgenta din Romania Multumesc pentru sprijinul prompt
Simona Halep, plecare de urgență din România! foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Simona Halep a plecat luni dimineața spre Miami, acolo unde va reveni în circuitul WTA. Este primul turneu la care ia parte după decizia favorabilă dată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Mesajul Simonei Halep după ce a plecat spre Miami

Simona Halep nu și-a ales încă antrenorul cu care va colabora. La plecare în Miami, ea a fost însoțită de mama sa, partenerul ei de antrenament Joao Monteiro și de un fizioterapeut.

ADVERTISEMENT

După ce a plecat spre Florida, Simona a publicat pe rețelele de socializare un mesaj prin care mulțumește Abasadei Statelor Unite ale Americii în România pentru sprijinul acordat. Totodată, ea a avut și un îndemn pentru fanii din România.

”Mulțumesc Abasadei Statelor Unite ale Americii în România pentru sprijinul prompt, astfel încât echipa mea împreună cu mine să putem călători la timp în SUA pentru Miami Open.

ADVERTISEMENT

Dragii mei români, un pas însemnat pentru România este ocazia de aderare la Programul Visa Waiver (VWP), care necesită un procent mare de aprobare a vizelor. Peste 300.000 de români cu vize americane anterioare au puterea de a influența acest rezultat. Să profităm de acest moment până în 30 septembrie 2024.

Reînnoiți-vă viza pentru SUA — acum se poate reînnoi prin poștă, fără necesitatea unui interviu. Fiecare reînnoire aduce o contribuție semnificativă în aderarea la acest program, care facilitează călătoriile.

ADVERTISEMENT

Împreună, putem trece acest prag. Acțiunea voastră de azi facilitează călătoriile zilei de mâine”, a fost mesajul postat de Simona Halep.


 

Când va figura Simona Halep din nou în clasamentul WTA

Simona Halep va intra din primul tur la Miami Open. Indiferent de rezultat, ea are asigurate 10 puncte WTA și va apărea din nou în clasamentul mondial pe 1 aprilie, ziua următoare după închierea turnului american.

ADVERTISEMENT

Simona a fost invitată la turneul din Florida imediat după verdictul favorabil dat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Organizatorii Miami Open pune la bătaie în 2024 premii în valoare de 8.995.555 dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: