Sport

Surpriză în echipa de start a Rapidului pentru derby-ul cu Farul! Fotbalistul care a jucat un singur minut tot sezonul în SuperLiga este titular

Bogdan Lobonț a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește echipa de start a Rapidului pentru derby-ul cu Farul. Titular-surpriză în defensiva giuleștenilor la Constanța.
24.04.2024 | 18:40
Surpriza in echipa de start a Rapidului pentru derbyul cu Farul Fotbalistul care a jucat un singur minut tot sezonul in SuperLiga este titular
Surpriză în echipa de start a Rapidului pentru derby-ul cu Farul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Surpriză de proporții în echipa de start a Rapidului pentru derby-ul cu Farul. Bogdan Lobonț l-a trimis titular în defensivă pe Dragoș Grigore. „Veteranul” în vârstă de 37 de ani a jucat un singur minut în actuala stagiune a SuperLigii.

Surpriză în echipa de start a Rapidului pentru derby-ul cu Farul! Fotbalistul care a jucat un singur minut tot sezonul este titular

Rapid nu are voie să facă pași greșiți pe terenul celor de la Farul în lupta pentru cupele europene. Giuleștenii au oprit seria înfrângerilor consecutive contra FCSB-ului, scor 2-2, în etapa precedentă. Bogdan Lobonț a luat o decizie surprinzătoare pentru meciul de la Constanța.

ADVERTISEMENT

Antrenorul principal al „alb-vișiniilor” l-a trimis titular în defensivă pe Dragoș Grigore. Fundașul central a bifat o singură apariție în acest sezon al SuperLigii, cu Petrolul Ploiești, pe 15 decembrie 2023, scor 0-0, în etapa 20-a din SuperLiga.

Mai mult decât atât, Dragoș Grigore a evoluat un singur minut în acel meci, fiind introdus pe teren în minutul 90+8, în locul lui Jayson Papeau. Dragoș Grigore face pereche în centrul defensivei cu Iulian Cristea. Cristian Săpunaru este doar pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Dragoș Grigore, doar al treilea meci al sezonului în Farul – Rapid

Dragoș Grigore a bifat doar două apariții în tricoul Rapidului în actuala stagiune. Pe lângă minutul jucat cu Petrolul, fundașul central de 37 de ani a fost integralist în CSA Steaua – Rapid, scor 0-0, în faza grupelor Cupei României Betano, pe 1 noiembrie 2023.

Astfel, Farul – Rapid va fi doar al treilea meci al sezonului pentru Dragoș Grigore. De altfel, Grigore a fost ironizat la FANATIK SUPERLIGA la începutul anului, când a fost surprins într-un videoclip postat de Rapid cu o „burtică de graviduță”.

ADVERTISEMENT

Pe lângă titularizarea lui Dragoș Grigore, antrenorul Bogdan Lobonț a mai luat o decizie surprinzătoare. „Pisica” l-a urcat pe Paul Iacob, fundaș central de meserie, la mijlocul terenului. Inamicul numărul 1 al FCSB-ului va face pereche în zona mediană cu Florent Hasani și Răzvan Oaidă.

Marian Aioani își va înfrunta fosta echipă din postura de portar al Rapidului, în timp ce Braun și Borza sunt titulari în părțile laterale ale defensivei. Zona ofensivă este formată din Krasniqi, Rrahmani și Petrila.

ADVERTISEMENT

Rapid: Aioani – Braun, Cristea, D. Grigore, Borza – Oaidă, P. Iacob – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani. Rezerve: Drăghia, Onea, Săunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, Kait, El Sawy, Funsho, Papeau, Burmaz. Antrenor: Bogdan Lobonț.

ADVERTISEMENT