Sport

Simona Halep, primul mesaj după ce a ieșit din top 20 mondial. Cum își petrece timpul jucătoarea. Foto

Simona Halep e suspendată de 5 luni, însă jucătoarea încearcă să își păstreze optimismul. Unde așteaptă decizia în cazul de dopaj,
05.04.2023 | 15:45
Simona Halep primul mesaj dupa ce a iesit din top 20 mondial Cum isi petrece timpul jucatoarea Foto
Simona Halep nu a mai jucat un meci de tenis din luna august. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu se dă bătută, deși nu a mai jucat un meci oficial de la finalul lunii august și speră că suspendarea îi va fi în cele din urmă ridicată. Prima reacție a sportivei după mult timp.

Simona Halep, mesaj de pe Coasta de Azur: „Vei vedea că viața încă merită trăită dacă doar zâmbești!”

Simona Halep se află la Nisa, la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou, unde își așteaptă decizia cu privire la suspendare. Procesul este însă tărăgănat, iar nervii sunt întinși la maxim în tabara machidoancei.

ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor acestor tensiuni, Simona pare că își păstrează starea bună și e cum zâmbetul pe buze. Cel puțin asta lasă ultima ei postare de pe pagina oficială de Facebook.


Halep s-a fotografiat la malul mării și bineînțeles că a postat și un citat motivațional care să îi reprezinte cât mai bine starea de spirit: „Vei vedea că viața încă merită trăită dacă doar zâmbești!”.

ADVERTISEMENT

Citatul îi aparține fostului mare actor și comediant, Charlie Chaplin, iar Simona a fost pe aceeași lungime de undă și a apărut extrem de relaxată, chiar dacă a ajuns pe locul 25 în clasamentul WTA.

Un fost antrenor al Simonei Halep a dezvăluit prin ce trece jucătoarea: „E ciudat de ce se fac aceste amânări”

Firicel Toma, fostul antrenor al Simonei Halep, a explicat de ce durează atât de mult un verdict final în cazul de dopaj„Se luptă cu două amânări. Trebuia să aibă de două ori procesul. Au fost trimise eșantioane fizice. Au fost trimise acolo și au fost refuzate, s-a cerut expertiza la laborator. E ciudat de ce se fac aceste amânări. Sorana și Simona au calități să joace tenis încă 3-4 ani”, a declarat antrenorul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Simona Halep se luptă se demonstreze faptul că substanța interzisă cu care a fost depistată, roxadustat, a intrat în organism dintr-un medicament sau supliment alimentar contaminat. Procesul va fi judecat de organizația independentă Sports Resolutions, însă până acum Simona Halep nici măcar nu a fost audiată: „Dacă nu ar fi româncă, se judeca în două luni sau în cel mai rău caz 90 de zile. Fiind româncă, îi pun numai tălpi. Dacă era americancă în a treia săptămână o chema și în a patra juca.

Nu are nicio șansă că e româncă, iar cum se poartă cu noi conducerea comunității europene, nici slugile cele mai nenorocite, nevrednice așa, n-ar merita să aibă soarta noastră. Doamna Halep merita mult mai mare respect în toată Europa. Îi doare în pălărie de noi. Există judecători cinstiți, dar sunt puțini în toată lumea. Ăsta e trendul. Cum ai ridicat capul…, a spus Dumitru Dragomir, la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”. 

ADVERTISEMENT