Sport

Simona Halep, persecutată pentru că e româncă? „Îi pun tălpi!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Halep și a pus tunurile pe Federația Internațională de Tenis, care întârzie să o judece și să dea un verdict în cazul de dopaj al româncei.
05.04.2023 | 12:56
Simona Halep persecutata pentru ca e romanca Ii pun talpi Video Exclusiv
Simona Halep, persecutată pentru că e româncă? „Îi pun tălpi!”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După Ion Țiriac, Dumitru Dragomir s-a arătat și el revoltat de faptul că Federația Internațională de Tenis întârzie sentința în cazul de dopaj al Simonei Halep. Au trecut șapte lungi de când fostul lider WTA a fost depistată pozitiv la US Open. Dragomir a abordat acest subiect la cel mai recent episod al showului „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep. De ce nu e judecată sportiva: „E româncă!”

Simona Halep continuă să piardă teren în clasamentul WTA deoarece jucătoarea din Constanța nu știe încotro să o apuce. Trec săptămânile, iar fostul lider mondial nu a primit un verdict după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

ADVERTISEMENT

Halep avea o audiere programată în luna februarie, în fața unei comisii a tribunalului independent din Marea Britanie, Sports Resolutions, aceasta a fost amânată de două ori.

„Dacă nu ar fi româncă, se judeca în două luni sau în cel mai rău caz 90 de zile. Fiind româncă, îi pun numai tălpi. Dacă era americancă în a treia săptămână o chema și în a patra juca.

ADVERTISEMENT

Nu are nicio șansă că e româncă, iar cum se poartă cu noi conducerea comunității europene, nici slugile cele mai nenorocite, nevrednice așa, n-ar merita să aibă soarta noastră.

Doamna Halep merita mult mai mare respect în toată Europa. Îi doare în pălărie de noi. Există judecători cinstiți, dar sunt puțini în toată lumea. Ăsta e trendul. Cum ai ridicat capul…

ADVERTISEMENT

Eu de ce am lăsat-0 acum mai moale? Nu de bătrânețe. Poate că am minte mai multă. Nu pot să stau nici cu ciocul mic. Tot mai cârâi din când în când, dar nici să fii numai poziția ghiocelului”, a declarat Mitică Dragomir, în exclusivitate la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cât timp va fi suspendată Halep. Profeția lui Mitică Dragomir

Oracolul Dumitru Dragomir a încercat și o profeție. Fostul șef de la LPF crede că Simona Halep nu va primi pedeapsa maximă și va putea juca din nou tenis chiar din acest an.

ADVERTISEMENT

„Părerea mea e că îi va da un an. Un an și să termine în august. Și să îi dea drumul. Dacă ești român nu ai cum să ai proces echitabil cu rechinii ăștia americani”, a adăugat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ADVERTISEMENT