Sport

Fostul antrenor, detalii despre momentul în care Simona Halep se va retrage. De ce nu scapă de suspendarea pentru dopaj: “Au fost refuzate eșantioanele fizice!”

Simona Halep ar putea fi suspendată, după ce probele pe care le-a pus la dispoziția anchetatorilor au fost respinse. Dezvăluiri ale unui apropiat al jucătoarei
01.04.2023 | 16:04
Fostul antrenor detalii despre momentul in care Simona Halep se va retrage De ce nu scapa de suspendarea pentru dopaj Au fost refuzate esantioanele fizice
Simona Halep e suspendată de 5 luni. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a primit o nouă lovitură, iar Firicel Tomai, fostul său antrenor, a dezvăluit că probele pe care le-a adus au fost respinse. Jucătoarea este suspendată deja de aproape cinci luni.

Simona Halep, în pericol să fie suspendată! Procesul a fost amânat de două ori

Numărul 25 mondial stă cu sufletul la gură în așteptarea deciziei ANAD, însă procesul a fost blocat de două ori: „Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. 

ADVERTISEMENT

Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator”, a explicat Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep, la Digi Sport.

Firicel Tomai e convins că Simona Halep poate reveni: „Are vârsta și calitățile necesare”

Firicel Tomai nu înțelege de ce se întârzie atât de mult decizia în privința cazului de dopaj al Simonei Halep, însă e convins că poate reveni: „Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep pierde teren în ierarhia mondială și nu a mai jucat un meci oficial de la finalul lunii august. Cu toate acestea, machidoana nu se gândește să renunțe la tenis.

Simona Halep vrea să aducă o medalie pentru România: „În cartea ei de telefon undeva e notată acolo Olimpiada”

Cosmin Hodor, fostul colaborator al Simonei Halep, a dezvăluit că jucătoarea își dorește să mai reprezintre România la o ediție a Jocurilor Olimpice: „Sunt convins că în cartea ei de telefon undeva e notată acolo Olimpiada și va trebui bifată cu verde. Cred că este o motivație suplimentară și contează foarte mult ce se va întâmpla. Ea merită să joace în continuare și să reprezinte România la Jocurile Olimpice”.

ADVERTISEMENT

Hodor e convins că Simona Halep este nevinovată: „Pentru că nu e corect ce i se întâmplă. Cineva la un moment dat poate că va răspunde și ar trebui să-și asume responsabilitatea. Ea nu merită ce i se întâmplă acum și nu poate nimeni să-i ia toate meciurile, tot ce a făcut ea și întreaga carieră pentru ce se întâmplă acum. Nimeni!”.

„A avut o perioadă de 2 ani în care o trezeai noaptea, bătea pe oricine și se ducea și se culca la loc”

„Ea a avut o perioadă de doi ani în care o trezeai noaptea, bătea pe oricine și se ducea și se culca la loc. Poate că a pierdut atunci accidental niște meciuri care aveau o presiune sau o miză suplimentară. Sau se întâmpla ceva în ziua respectivă.

ADVERTISEMENT

Dar să nu uităm semifinala de la Roland Garros, în care a bătut-o pe Muguruza, când Muguruza era în top 5. Să nu uităm finala de la Roland Garros, pe care a întors-o atunci, în 2018, nu mai zic de semifinala din 2019 de la Wimbledon, cu Svitolina”, a mai spus Cosmin Hodor, la Digi FM.

ADVERTISEMENT