Sport

Simona Halep se pregăteşte să revină pe teren! S-a antrenat cu o jucătoare de top. Foto

Simona Halep se pregătește intens pentru a reveni pe terenul de tenis. Fostul lider WTA s-a antrenat cu o jucătoare de top.
12.06.2023 | 22:02
Simona Halep se pregateste sa revina pe teren Sa antrenat cu o jucatoare de top Foto
Simona Halep s-a pregătește pentru revenirea pe terenul de tenis. S-a antrenat cu o jucătoare de top. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Simona Halep este în continuare suspendată provizoriu din tenis după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat anul trecut la US Open. Totuși, cea mai titrată tenismenă din România nu stă departe de teren. Românca s-a pregătit pe hard alături de Marta Kostyuk.

Simona Halep se pregătește să revină pe teren! S-a antrenat pe hard cu o jucătoare de top

Simona Halep nu a mai jucat o partidă oficială de la finalul lunii august 2022. Dubla campioană de Grand Slam trebuia să fie audiată la finalul lunii mai în procesul de dopaj în care este protagonistă. Totuși, audierea româncei a fost amânată pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial ar putea ajunge în fața judecătorilor la finalul lunii iunie. După antrenamentele intense pe zgură, Simona Halep a revenit cu pregătiri pe hard. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a avut-o parteneră la ședința de pregătire pe Marta Kostyuk (35 WTA).

Jucătoarea din Ucraina, partenera de dublu a Gabrielei Ruse, a postat o fotografie pe rețelele de socializare alături de Simona Halep. Cele două sportive afișează un zâmbet larg. Românca, cel mai probabil, va rata turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, care va avea loc în perioada 3-16 iulie.

ADVERTISEMENT

Simona Halep Marta Kostyuk

Automobile Bavaria Group a încheiat colaborarea cu Simona Halep

Simona Halep a înregistrat pierderi uriașe din momentul în care a fost suspendată provizoriu din tenis. Pe lângă faptul că nu a putut lua startul la turnee, fostul lider mondial a suferit și în ceea ce privește relația cu sponsorii. După ce Banca Transilvania a încheiat parteneriatul cu Simona Halep la finalul anului trecut, românca a primit o nouă lovitură.

Automobile Bavaria Group, cu care Simona Halep a semnat un contract valabil pe doi ani începând din iunie 2022, a anunțat că pune capăt colaborării. În total, românca a câștigat exclusiv din turneele de tenis suma de 40.203.437 de dolari.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult a obținut în 2018, când a cucerit trofeul de la Roland Garros, primul Grand Slam din cariera româncei. Simona Halep a adunat în acel an premii financiare în valoare de 7,4 milioane de dolari, exclusiv din tenis.

Simona Halep nu se află pe lista de înscrieri la Wimbledon

Elita tenisului mondial s-a mutat pe iarbă după încheierea turneului pe zgură de la Roland Garros. După câteva turnee premergătoare va lua startul faimoasa competiție de la Wimbledon. Simona Halep nu se află pe lista de înscrieri.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, „Simo” va rata și al treilea turneu de Grand Slam al anului. Singura variantă pentru româncă, în cazul în care suspendarea va fi ridicată, este solicitarea unui wild-card. În stagiunea precedentă, Simona Halep a ajuns până în semifinale la Wimbledon.

Totuși, organizatorii au decis să nu acorde puncte la ediția din 2022 a turneului de la Wimbledon din cauza interdicției sportivilor ruși și bieloruși la All England Club. Sportiva din România ar fi pierdut puncte importante și ar fi coborât drastic în clasament, dacă organizatorii ar fi menținut punctele la ediția trecută a turneului londonez.

ADVERTISEMENT