Sport

Simona Halep, vești bune pentru Wimbledon! Cum se recuperează după accidentare

Simona Halep are șanse să fie prezentă la Wimbledon, iar jucătoarea continuă recuperarea după accidentare
23.05.2021 | 21:59
Simona Halep vesti bune pentru Wimbledon Cum se recupereaza dupa accidentare
ADVERTISEMENT

Deși s-a retras oficial de pe tabloul principal de la Roland Garros, turneul ei preferat, Simona Halep este încrezătoare că va participa la următorul turneu de Grand Slam de la Wimbledon.

De altfel, organizatorii au inclus-o pe Halep pe tabloul principal la Londra, unde vor mai participa alte trei jucătoare din România: Sorana Cîrstea (58 WTA), Patricia Țig (62 WTA) și Irina Begu (74 WTA), în timp ce Ana Bogdan (101 WTA) va fi nevoită să joace în calificări.

ADVERTISEMENT

Simona Halep ar putea participa la Wimbledon. Cum se recuperează după accidentare

Simona Halep e dornică se revină pe terenul de tenis cât mai repede. Numărul trei mondial profită însă de această pauză pricinuită de accidentare și încearcă să se relaxeze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Peste 24.000 de fani ai jucătoarei au apreciat fotografia postată de Halep în doar câteva ore, toată lumea fiind cu ochii în patru pentru a vedea cum decurge recuperarea Simonei. Organizatorii turneului de la Wimbledon au pus-o și ei pe tabloul principal la Londra, ceea e cu siguranță o veste bună.

ADVERTISEMENT

Însă Halep este sfătuită de Ilie Năstase să nu forțeze revenirea pe teren, pentru că o astfel de accidentare poate recidiva foarte repede: „Părerea mea e să nu se apuce prea repede, că apoi, mi s-a întâmplat și mie, stai mai mult. Este riscant, numai doctorul trebuie să știe și cine se îngrijește de ea poate să îi spună, să garanteze, că nu o să se întâmple ceva mai grav. Cu cât stă mai mult, cu atât are șanse să se recupereze mai bine”, a declarat Năstase conform Antena 3.

Care e planul de recuperare al Simonei Halep pentru Wimbledon și Tokyo

FANATIK a aflat care e planul de recuperare al Simonei Halep după ruptura musculară de la Roma și cum poate reveni pe teren la Wimbledon, dar și la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Conform informațiilor noastre, Halep va face două ședințe de recuparare pe zi în loc de una.

ADVERTISEMENT

Recuperarea este extrem de importantă, mai ales că Simona își dorește foarte mult să atingă vârful de formă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde speră să aducă o medalie României.

Cine este doctorul Simonei Halep

FANATIK a făcut portretul doctorului Ștefan Irimia, unul dintre cei mai importanți medici ortopezi din Europa și care este alături de Simona Halep încă din 2008. Renumitul medic este unul dintre cei mai vechi colaboratori ai Simonei Halep, fiind doctorul echipei de Cupa Davis și de Fed Cupa a României.

ADVERTISEMENT

De altfel, jucătoarea a făcut o vizita la clinica acestuia din Germania și a ținut să le mulțească public tuturor celor care o ajută să treacă peste această accidentare: „Vreau să spun un mare mulțumesc echipei de la Alta Klinik pentru că ieri au avut o grijă atât de mare de mine, și bineînțeles medicului meu de cursă lungă, Ștefan Irimia, care are grijă de sănătatea mea încă din 2008. Pași importanți pe drumul spre recuperare”, a fost mesajul Simonei Halep.

Doctorul Ștefan Irimia a fost recomandat Simonei Halep chiar de către Cristian Tudor Popescu. Editorialistul este un mare fan al tenisului și un practicant la nivel amator, care a apelat la serviciile profesorului, în urma unor probleme la spate similare cu cele ale Simonei Halep.

ADVERTISEMENT