Life

Simona Hapciuc de la Survivor România, dezvăluiri despre experiența din Dominicană. Cine ar putea câștiga

10.03.2021 | 09:54
Simona Hapciuc de la Survivor Romania dezvaluiri despre experienta din Dominicana Cine ar putea castiga
ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a vorbit într-un interviu pentru FANATIK despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, dar și pe cine susține acum pentru trofeul de câștigător al reality-show-ului de la Kanal D.

Fosta concurentă este o supraviețuitoare în viața de zi cu zi. Își crește singură copilul, Dimitrie, și este obișnuită cu greutățile.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea concursul în care a participat nu i s-a părut atât de greu. Simona ne-a declarat că a fost singura din echipa Faimoșilor care nu s-a plâns niciodată de foame și care a reușit să se îmbărbăteze de fiecare dată când simțea că i se epuizează toate resursele.

Simona Hapciuc de la Survivor România îi vede câștigători pe Marius Crăciun și Jador

Întrebată pe cine susține acum de când a părăsit competiție, Hapciuc a oferit un răspuns surprinzător. Unul dintre numele posibililor câștigători, din punctul ei de vedere, este chiar Jador, contestat de multă lume, chiar și de colegii lui faimoși.

ADVERTISEMENT

„Câștigător l-aș vedea pe Marius Crăciun, are abilități sportive și este puternic din punct de vedere psihic, dacă nu va fi și el eliminat din motive sociale. Mi-ar plăcea să câștige și Jador, chiar dacă nu are aceleași abilități sportive”, a declarat Simona pentru FANATIK.

Vedeta ne-a mai spus că experiența de la Survivor a fost o surpriză chiar și pentru ea, nu doar pentru telespectatori. Antrenoarea de fitness a mărturisit că a plecat în Republica Dominicană cu gândul că va participa într-un show sportiv, dar acolo și-a dat seama că este vorba mai degrabă despre o competiție a strategiilor și a alianțelor.

ADVERTISEMENT

Antrenoarea de fitness, implicată în acțiuni caritabile

Simona susține că a descoperit odată cu acest show că există persoane capabile să treacă peste orice morală, dreptate sau corectitudine, peste cadavre cum ar veni, pentru a-și atinge scopul.

Condițiile de care a avut parte i-au întărit însă niște convingeri Simonei. Aceasta și-a dat seama că acțiunile ei caritabile, pe care le organizează împreună cu Together for Humanity nu sunt în van, iar acum este mai determinată ca niciodată să ajute persoanele aflate la nevoie, mai ales pe copiii vitregiți de soartă.

ADVERTISEMENT

Puteți citi întregul interviu al Simonei Hapciuc aici, din care veți afla o serie de alte lucruri interesante despre viața ei și show-ul fenomen de la Kanal D.

ADVERTISEMENT