ADVERTISEMENT
Life

Simona Hapciuc și Albert Oprea formează un cuplu? Anunțul făcut de fosta concurentă Survivor România: “Al meu!”

Albert Oprea și Simona Hapciuc sunt din ce în ce mai apropiați și au dat de înțeles că ar forma un cuplu.
Autor: Anca Flondor | 15.07.2021 | 09:22
Simona Hapciuc și Albert Oprea formează un cuplu? Anunțul făcut de fosta concurentă Survivor România:
Simona Hapciuc și Albert Oprea formează un cuplu? Anunțul făcut de fosta concurentă Survivor România: "Al meu!". Sursă foto: instagram

Simona Hapciuc și Albert Oprea, foștii concurenți de la Survivor par tot mai apropiați. Dovadă este și ultima postare făcută de Simona. Fanii se întreabă acum dacă se naște o idilă între cei doi.

ADVERTISEMENT

Simona a postat recent o fotografie care dă de gândit. Ea se îmbrățișează cu Albert, iar la comentariu a scris “Albert al meu”. 

Simona Hapciuc și Albert Oprea formează un cuplu?

Se pare că între Simona Hapciuc și Albert Oprea este mai mult decât o simplă prietenie. Sau cel puțin așa au lăsat să se înțeleagă foștii concurenți de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc a postat pe contul său o fotografie în care Albert o sărută pe obraz. Antrenoarea de fitness care a făcut parte din echipa Faimoșilor a scris la descriere: “Albert al meu”. 

Răspunsul fostului concurent a venit imediat. Acesta și-a declarat dragostea scriind, “Te iubesc”.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când fanii remarcă apropierea dintre cei doi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de -Simo- (@eu.simonahapciuc)

Mesajul de la care a pornit totul

Simona și Albert au făcut parte din echipe diferite pe parcursul emisiunii. Nu au interacționat aproape deloc. După ce antrenoarea a părăsit competiția a declarat că îl susține pe Albert. Mesajul scris de Simona care a dat de gândit și pe care fanii l-au observat imediat a fost “Te iubesc”.

“M-a convins Albert să-mi deschid Instagramul, chiar dacă nu mai voiam să-l deschid niciodată. Eram super hotărâtă: mamă, trei săptămâni fără Instagram! 

ADVERTISEMENT

A fost bombă! Am stat astăzi de vorbă cu Albert o oră și, până la urmă, a reușit să mă îmbârlige, să mă facă, să mă dreagă cum fac bărbații cu noi, femeile. Mi l-am deschis, na”, a mai spus blondina într-un film postat pe contul său de socializare.

Simona l-a susținut pe Albert după ce a fost eliminată. După terminarea emisiunii, acesta a luat legătura cu ea pentru a-i mulțumi și se pare că s-au apropiat foarte mult unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii Survivor România, cei doi au făcut parte din echipe diferite și nu au interacționat aproape deloc. Antrenoarea de fitness a făcut parte din echipa Faimoșilor, în timp ce Albert a fost în echipa Războinicilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!