Sport

Simona Halep, mesaj de susținere pentru Emma Răducanu după abandonul de la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a fost obligată să abandoneze în turul 4 la Wimbledon, dar jocul sportivei cu origini românești a impresionat. Și Simona Halep a felicitat-o.
08.07.2021 | 10:50
Simona Halep mesaj de sustinere pentru Emma Raducanu dupa abandonul de la Wimbledon
ADVERTISEMENT

Emma Răducanu a primit un wild-card din partea organizatorilor de la Wimbledon pentru a fi pe tabloul principal al competiției.

Sportiva de 18 ani reprezintă Marea Britanie și a mărturisit că Simona Halep este idolul ei. Fostul număr 1 mondial i-a transmis un mesaj de susținere după abandonul din turul 4.

ADVERTISEMENT

Fotografia și mesajul emoționant al Simonei Halep pentru Emma Răducanu

La prima prezență pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, Emma Răducanu a făcut senzație la Wimbledon.

S-a calificat în turul 4 după ce a trecut, între altele, de Marketa Vondrousova, fostă finalistă la Roland Garros, în turul 2, scor 6-2, 6-4, dar și de Sorana Cîrstea, în turul 3, scor 6-3, 7-5.

ADVERTISEMENT

În turul 4, din cauza unor probleme medicale, Emma Răducanu a fost sfătuită de medici să abandoneze disputa cu australianca Ajla Tomljanovic , la scorul de 4-6, 0-3.

Simona Halep s-a alăturat celebrităților care i-au trimis mesaje de încurajare și susținere sportivei născute în Canada, din tată român și mamă chinezoaică.

ADVERTISEMENT

”Timpul zboară, felicitări Emma Răducanu pentru o prestație incredibilă”, a postat Simona Halep pe contul de Instagram, adăugând o fotografie în care apare alături de Emma Răducanu.

Și internaționalul englez Marcus Rashford i-a transmis un mesaj de susținere

Emma Răducanu a strălucit la Wimbledon, astfel că, abandonul forțat, din turul 4, i-a făcut pe marii sportivi ai lumii să-i transmită jucătoarei de tenis mesaje de susținere.

ADVERTISEMENT

Impresionat de evoluțiile jucătoare de pe locul 338 din clasamentul WTA a fost și internaționalul englez Marcus Rashford. Atacantul de la Manchester United a încurajat-o după momentul dificil din optimi.

”Si mie mi s-a întâmplat asta într-un meci al naționalei U16 împotriva Țării Galilor. Chiar și azi îmi aduc aminte de acel moment. Nu a existat nicio explicație și nu s-a mai întâmplat de atunci.

Ar trebui să fii foarte mândră de tine, țara e mândră de tine. Mă bucur să citesc că te simți mai bine. Înainte și în sus”, i-a transmis Rashford sportivei.

ADVERTISEMENT