Sport

Simone Inzaghi, plin de încredere înainte de finala Champions League dintre Inter și Manchester City: „Nu mi-e frică de nimic”

Simone Inzaghi este plin de încredere înaintea finalei Champions League dintre Inter Milano și Manchester City, spunând că nu îi este teamă de nimic.
08.06.2023 | 18:55
Simone Inzaghi plin de incredere inainte de finala Champions League dintre Inter si Manchester City Nu mie frica de nimic
Simone Inzaghi, plin de încredere înainte de finala Champions League dintre Inter și Manchester City. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Antrenorul „nerazzurrilor” îl respectă pe Pep Guardiola, despre care spune că este cel mai bun antrenor din lume, care a marcat o eră, însă le transmite jucătorilor săi să fie mândri pentru că joacă o finală și să evolueze cu multă încredere.

Simone Inzaghi, plin de încredere înainte de finala Champions League dintre Inter și Manchester City

Simone Inzaghi este plin de încredere înaintea finalei Champions League cu Manchester City, iar antrenorul lui Inter Milano vrea să le transmită aceeași stare de spirit și jucătorilor săi:

ADVERTISEMENT

„Vorbim despre un meci de fotbal și, cu tot respectul, nu mi-e frică de nimic. Guardiola este cel mai bun antrenor din lume și a marcat o eră. Avem respect pentru ei, dar suntem mândri să jucăm în această finală pe care ne-o doream cu toată puterea noastră.

Va fi ultimul din cele 57 de meciuri în cadrul cărora chiar și cele mai discutate înfrângeri ne-au permis să ajungem unde vom vom fi sâmbătă. Motivațiile? Sunt foarte importante, iar acești băieți care se antrenează au multe.

ADVERTISEMENT

Cel mai important meci al carierei mele? Da, este. Pentru mine și pentru jucătorii mei: Onana și Dzeko au mai jucat în semifinale, dar nimeni nu a ajuns până în finală. Suntem recompensați pentru eforturile făcute de-a lungul anului”.

„Am așteptat întâlnirea asta timp de 13 ani!”

Și directorul Beppe Marotta a avut un discurs motivațional pentru jucători înaintea finalei cu Manchester City și spune că a așteptat acest moment de 13 ani, mai exact de la ultimul trofeu Champions League câștigat de Inter:

ADVERTISEMENT

„Aventura noastră a început aici pe 7 iulie și spun asta cu mândrie pentru că am jucat 56 de meciuri până acum și am realizat rezultate incredibile.

Meritul revine antrenorului, echipei noastre, tuturor membrilor lui Inter, femei și bărbați care susțin jucătorii. Este a șasea finală de Liga Campionilor din istorie”.

ADVERTISEMENT

„Am așteptat pentru întâlnirea asta timp de 13 ani și vrem să o onorăm în cel mai bun mod posibil, respectând un adversar important”, a mai spus Beppe Marotta.

ADVERTISEMENT