Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Simte ceva și am zis să nu riscăm” Alarmă la CFR cu golgheterul lui Mandorlini

Alarmă la CFR Cluj! Golgheterul lui Andrea Mandorlini, Daniel Bîrligea, a fost schimbat la pauza meciului cu Oțelul din cauza unor probleme medicale.
24.10.2023 | 11:26
Simte ceva si am zis sa nu riscam Alarma la CFR cu golgheterul lui Mandorlini
„Simte ceva și am zis să nu riscăm” Alarmă la CFR cu golgeterul lui Mandorlini. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a comentat prestația lui CFR Cluj, care a dezamăgit în meciul cu Oțelul, scor 0-0. Mai mult, președintele ardelenilor a vorbit de starea de sănătate a lui Daniel Bîrligea.

Alarmă la CFR cu golgheterul Bîrligea: „Simte ceva la mușchi”

Daniel Bîrligea este cel mai bun marcator al lui CFR Cluj în acest sezon de SuperLiga. Atacantul în vârstă de 23 de ani a înscris de patru ori în acest campionat și ar putea reprezenta o pierdere pentru echipa lui Andrea Mandorlini.

ADVERTISEMENT

Internațional român, debutant în meciul cu naționalei cu Andorra, Bîrligea a ieșit accidentat la pauza meciului cu Oțelul Galați. Președintele Cristi Balaj a explicat care e situația medicală a golgheterului.

„Rămâne de văzut ce are Bîriligea. D-aia a ieșit de pe teren la pauză. D-aia a fost schimbat. Simte ceva și rămâne de văzut. Nu știm exact.

ADVERTISEMENT

Am zis să nu riscăm, a fost și o formă de prevenție. Simte ceva la mușchi, dar nu e foarte grav. Putea fi mai grav dacă ar fi continuat”, a declarat Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Daniel Bîrligea joacă în Gruia din iarna lui 2022, atunci când CFR a plătit 100.000 de euro pentru transferul său de la Teramo. De atunci și până în prezent, vârful a marcat pentru clujeni 14 goluri și a oferit șase assist-uri.

ADVERTISEMENT

„N-a sunat Neluțu Varga la pauză să îl schimbe?”

În studio s-a făcut apoi haz de necazul lui Daniel Bîrligea. Cristi Balaj a fost întrebat, în glumă, dacă nu cumva schimbarea atacantului a fost făcută la cererea patronului Neluțu Varga.

„A simțit ceva și am simțit să îl protejăm. Nu există așa ceva. La noi nu se întâmplă așa ceva. (n.r. – sau a sunat Gigi Becali) La cât de implicat e, nu ne-ar mira (n.r. – râde)”, a spus Balaj.

ADVERTISEMENT

„Cristi, nea Gigi ține și cu echipa națională. L-a scos să fie apt pentru meciurile naționalei”, a adăugat, amuzat, Adrian Ilie. „Da, e naționalist, bravo”, a răspuns Balaj.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik, pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Duminica aceasta, pe 29 noiembrie, de la ora 10:30, va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA.

S-A RUPT si Birligea | ACCIDENTARI IN LANT la CFR Cluj - Otelul 0-0

ADVERTISEMENT
Tags: