Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 24 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, show cu invitați de marcă

Marți, 24 octombrie, de la ora 10:30, Horia Ivanovici și invitații Adi Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Giani Kiriță vă invită la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.
23.10.2023 | 21:20
Fanatik SuperLiga marti 24 octombrie ora 1030 Horia Ivanovici show cu invitati de marca
Marți, 24 octombrie, de la ora 10:30, Horia Ivanovici și invitații Adi Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Giani Kiriță vă invită la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă e marți, e FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. De la ora 10:30, așa cum v-am obișnuit, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Haideți alături de noi să aflați cele mai tari și mai noi informații din sportul românesc, dar și să urmăriți o analiză completă a partidelor din etapa a 13-a din SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, marți, 24 octombrie. Horia Ivanovici analizează ”la sânge” etapa împreună cu invitații Adi Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Giani Kiriță

Săptămâna a început în forță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. În emisiunea de luni, 23 octombrie, am ascultat verdictul crunt pe care l-a dat Sorin Cârțu după eșecul Universității Craiova cu Petrolul, dar și ironiile pe seama lui Elias Charalambous, numit A4 la FCSB.

ADVERTISEMENT

Au existat contre în ceea ce privește implicarea lui Gigi Becali la vicecampioana României și cât de bine ar ieși dacă ar câștiga titlul, dar și o declarație de dragoste pe care Marian Huja, fundașul Petrolului, a avut-o pentru naționala României.

Iar spectacolul va continua și marți, 24 octombrie. Pentru că alături de Horia Ivanovici vor fi prezenți în studio invitați de prestigiu, care vor întoarce pe toate fețele meciurile etapei a 13-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Giani Kiriță, nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare, vor face o analiză completă a meciului de luni seară dintre CFR Cluj și Oțelul Galați, dar nu vor ocoli nici alte subiecte fierbinți din fotbalul românesc.

În plus, vom avea și intervenții telefonice în direct cu alte personaje importante, așa că avem la dispoziție toate ingredientele necesare pentru un show de calitate, așa cum v-am obișnuit mereu.

ADVERTISEMENT

Deci, nu uitați! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata ”Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Cum se poate vedea Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai importantă emisiune sportivă din România, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Dacă ați ratat-o, puteți viziona premiera în după amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik, acolo unde veți găsi separat și cele mai tari faze din emisiune.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Și pentru că e marți, mai avem o surpriză pentru voi. De la 13:30, imediat după FANATIK SUPERLIGA, vă invităm să urmăriți și emisiunea ”Suflet de rapidist”, moderată de Robert Niță și Lucian Ionescu. Va fi o ediție de colecție, cu un invitat special de mare calibru: Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid.

ADVERTISEMENT