Life

Sindy, cel mai sincer interviu despre Survivor România: „Au fost multe momente în care Albert a făcut pe victima”

Sindy a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre experiența de la Survivor România. Cele mai sincere declarații, în rândurile de mai jos.
27.05.2021 | 11:57
Sindy cel mai sincer interviu despre Survivor Romania Au fost multe momente in care Albert a facut pe victima
Sindy de la Survivor România a vorbit despre Albert, în exclusivitate pentru Fanatik
ADVERTISEMENT

Sindy a făcut câteva mărturisiri sincere despre Survivor România, show în care s-a făcut remarcată. Brașoveanca a devenit în scurt timp una din cele mai iubite concurente, însă după ce a intrat în conflict cu Maria Chițu, publicul a renunțat să o mai voteze.

Szidonia ne-a vorbit despre ce se întâmplă cu adevărat în Republica Dominicană. A declarat pe cine susține în competiție după ce a plecat, dar și cum este Albert în realitate.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a spus că în urma acestui show a câștigat câțiva prieteni. De asemenea, a oferit câteva sfaturi pentru cei care se gândesc să se înscrie pentru acest concurs.

Sindy de la Survivor România: „În acest moment, Albert merită să fie favoritul publicului”

-Ai fost una din cele mai iubite concurente de la Survivor România, însă spre finalul șederii tale în competiție, conflictul cu Maria a polarizat destul de mult publicul. Unde crezi că ai greșit și de ce crezi că ai fost cu adevărat eliminată?

ADVERTISEMENT

Nu a fost un conflict în adevăratul sens al cuvântului, eu sunt un om pozitiv și nu-mi plac certurile. Am dorit să am o discuție cu ea în privat, să îi spun ce anume mă deranjează, însă erau camerele în jur, nu am avut parte de intimitate.

Dacă ar fi să o iau de la început, aș schimbă multe lucruri, nu m-aș mai certa cu nimeni, fiecare să facă ce vrea. Cred că am fost eliminată din cauza accidentării la genunchi. Publicul a văzut că am ceva probleme și s-a gândit că nu mai pot continua.

ADVERTISEMENT

-Ai spus de multe ori că ai mers cu o idee despre concurenți, iar în Dominicană te-ai lovit de o altă realitate. Cel despre care ți-ai schimbat părerea, Albert, este acuzat de mulți că s-ar victimiza pentru a câștiga simpatia publicului. Care crezi tu că este strategia lui Albert și de ce îl votează lumea?

Au fost momente în care a făcut pe victima și publicul a simțit nevoia să îl apere, prin vot, deși nu aducea puncte. Acum am văzut că a început să își revină, să aducă puncte. În acest moment merită să fie favoritul publicului, îmi pare rău, însă, că parcă ceilalți concurenți nici nu mai există, parcă sunt degeaba în competiție.

ADVERTISEMENT

Albert nu este singurul care aduce puncte în echipa Războinicilor. Dacă aș fi în competiție la acest moment, nu aș mai avea nimic de spus, merită să fie votat.

Pe cine vede în finală și ce concluzie a tras în urma show-ului: „Este foarte greu psihic”

-Care sunt concurenții pe care îi vezi în finală și care sunt cei pe care îi vrei și de ce?

Îi văd pe Maria, Marius, Andrei și Zanni. Din echipa mea mi-aș dori să ajungă în finală și Zannidache de la Faimoși.

-Cu ce concurenți crezi că vei ține legătura? Ți-ai făcut prieteni în cadrul Survivor România sau toate relațiile se limitează la ce ai trăit în concurs?

M-am înțeles foarte bine cu toată lumea și sper să rămânem prieteni. Categoric, am fost mai apropiată de Marius și Andrei, dar îi îndrăgesc foarte mult pe toți.

-Ce sfaturi ai pentru cei care vor să participe în sezoanele viitoare? Cum trebuie să se pregătească?

În primul rând îi sfătuiesc să ia în calcul că este foarte greu psihic, nu vor avea ce să mănânce, stresul va fi foarte mare și trebuie să știe să se controleze, să rămână oameni.

Să se antreneze în ceea ce privește îndemânarea, să aibă țintă, să aibă rezistență, să sară, să înoate. Concurentul Survivor trebuie să fie un sportiv complet, dar să aibă și rezistență psihică foarte mare.

 

ADVERTISEMENT