Life

Sindy de la Survivor România a prins glas! A șters pe jos cu Sorin: „Câștigă din noroc”

27.03.2021 | 22:15
Sindy de la Survivor Romania a prins glas A sters pe jos cu Sorin Castiga din noroc
ADVERTISEMENT

Sindy de la Survivor România nu s-a mai putut abține și și-a spus părerea sinceră despre prezența lui Sorin în acest concurs.

Concurenta a fost extrem de dură cu el și a fost pentru prima oară când nu a mai ținut cont de nimic, spunând exact ceea ce gândește.

ADVERTISEMENT

Blondina a spus că nu a fost deloc mulțumită de faptul că Marius Crăciun a fost nominalizat, pentru că îl consideră foarte bun pe trasee, fiind cel mai rapid din echipa Războinicilor.

Sindy de la Survivor România nu e de acord cu nominalizarea lui Marius Crăciun

Sindy a declarat la testimoniale că a auzit tot felul de șușoteli care nu i-au picat deloc bine înainte de nominalizări, după ce echipa ei a pierdut primul joc pentru imunitatea în fața Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

„Nu am cu cine să vorbesc, degeaba le zic celor vechi. Ei sunt uniți și dacă unul zice că nominalizăm așa, toată lumea așa face”, s-a plâns Sindy de la Survivor România.

Concurenta nu a ținut pentru ea această nemulțumire și i-a spus și Mellinei, pe plajă, cum vede ea nominalizarea lui Marius, iar aceasta i-a dat dreptate.

ADVERTISEMENT

„Sorin este slab pe traseu”

„Nu te supăra, dar Sorin este slab pe traseu. Dacă ar fi să fie la traseu cu cei mai rapizi dintre băieți, n-are șanse, n-are cum… n-are timp… Chiar dacă e bun pe final n-are timp să ajungă, pentru că n-ai cum”, i-a spus Sindy Mellinei.

„Dacă câștigă, câștigă din noroc”, a adăugat Sindy, extrem de revoltată de felul în care s-a nominalizat în ediția difuzată pe 26 martie.

ADVERTISEMENT

Concurenta a mai spus că nu este rea și nu are nimic personal cu Sorin, doar că nu îi place că unii își asumă orice risc pe traseu, în timp ce alții sunt ceva mai atenți și merg convinși că vor câștiga doar pentru că sunt buni la partea de final a jocului.

Comentariile făcute de Sindy i-au uns la suflet pe fanii emisiunii Survivor România, iar mulți cred că parcursul lui Sorin în această competiție se apropie de final. Rămâne de văzut!

ADVERTISEMENT