ADVERTISEMENT
Life

Sindy de la Survivor România a prins glas! A șters pe jos cu Sorin: „Câștigă din noroc”

Autor: Dan Suta | 27.03.2021 | 22:15
Sindy de la Survivor România a prins glas! A șters pe jos cu Sorin: „Câștigă din noroc”
Sindy de la Survivor România, critici dure la adresa lui Sorin. Foto: captură Kanal D

Sindy de la Survivor România nu s-a mai putut abține și și-a spus părerea sinceră despre prezența lui Sorin în acest concurs.

ADVERTISEMENT

Concurenta a fost extrem de dură cu el și a fost pentru prima oară când nu a mai ținut cont de nimic, spunând exact ceea ce gândește.

Blondina a spus că nu a fost deloc mulțumită de faptul că Marius Crăciun a fost nominalizat, pentru că îl consideră foarte bun pe trasee, fiind cel mai rapid din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Sindy de la Survivor România nu e de acord cu nominalizarea lui Marius Crăciun

Sindy a declarat la testimoniale că a auzit tot felul de șușoteli care nu i-au picat deloc bine înainte de nominalizări, după ce echipa ei a pierdut primul joc pentru imunitatea în fața Faimoșilor.

„Nu am cu cine să vorbesc, degeaba le zic celor vechi. Ei sunt uniți și dacă unul zice că nominalizăm așa, toată lumea așa face”, s-a plâns Sindy de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Concurenta nu a ținut pentru ea această nemulțumire și i-a spus și Mellinei, pe plajă, cum vede ea nominalizarea lui Marius, iar aceasta i-a dat dreptate.

„Sorin este slab pe traseu”

„Nu te supăra, dar Sorin este slab pe traseu. Dacă ar fi să fie la traseu cu cei mai rapizi dintre băieți, n-are șanse, n-are cum… n-are timp… Chiar dacă e bun pe final n-are timp să ajungă, pentru că n-ai cum”, i-a spus Sindy Mellinei.

ADVERTISEMENT

„Dacă câștigă, câștigă din noroc”, a adăugat Sindy, extrem de revoltată de felul în care s-a nominalizat în ediția difuzată pe 26 martie.

Concurenta a mai spus că nu este rea și nu are nimic personal cu Sorin, doar că nu îi place că unii își asumă orice risc pe traseu, în timp ce alții sunt ceva mai atenți și merg convinși că vor câștiga doar pentru că sunt buni la partea de final a jocului.

ADVERTISEMENT

Comentariile făcute de Sindy i-au uns la suflet pe fanii emisiunii Survivor România, iar mulți cred că parcursul lui Sorin în această competiție se apropie de final. Rămâne de văzut!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!