Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Singurul patron din SuperLiga care nu a văzut finala Argentina – Franța. „Eram în avion! Mi-au povestit toți ce am pierdut” Video exclusiv

Dan Șucu (59 de ani), patronul Rapidului, a dezvăluit pentru FANATIK că nu a văzut finala nebună dintre Franța și Argentina. Motivul are legătură cu „alb-vișiniii”.
20.12.2022 | 13:45
Singurul patron din SuperLiga care nu a vazut finala Argentina  Franta Eram in avion Miau povestit toti ce am pierdut Video exclusiv
3 milioane de români au urmărit în direct finala Campionatului Mondial dintre Franța și Argentina. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu, noul patron al Rapidului alături de Victor Angelescu, a fost invitatul special al emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Omul de afaceri a făcut o mărturisire cât se poate de sinceră: nu a văzut finala istorică a Campionatului Mondial, dintre Franța și Argentina.

Dan Șucu, invitat special la Fanatik SuperLiga: „Chiar mi-am propus să văd reluarea finalei”

Omul de afaceri Dan Șucu a acceptat provocarea FANATIK SUPERLIGA și a venit în studio pentru a discuta pe șleau despre implicarea sa în fotbal, Rapid, dar și multe alte subiecte interesante, printre care și finala Campionatului Mondial. VIDEO MAI JOS.

ADVERTISEMENT

Rapid a jucat ultimul meci din SuperLiga, chiar în ziua marii finale, în deplasare la Arad cu UTA, iar Dan Șucu nu a văzut decât prima repriză a meciului: „Am văzut prima repriză. A doua repriză eram în avion în drum spre Arad!”.

Ajuns la Arad în mai puțin de o oră, patronul Rapidului a reușit să vadă pe viu deznodământul dramatic de la loviturile de departajare: „ Dacă vă spun! Și am văzut loviturile de la unsprezece metri”. 

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a promis însă că va vedea finala dintre Franța și Argentina înregistrată: „Chiar mi-am propus să văd reluarea. Mi-au spus copiii că a fost cel mai frumos meci pe care l-au văzut ei vreodată. Îmi pare că l-am pierdut, dar îmi pare bine că am fost la Arad și am înghețat acolo și pe interior și pe exterior”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dan Șucu: „Sunt maradonist! Maradona e peste Messi și Ronaldo!”

Dan Șucu e mare fan Maradona și îl consideră mai valoros decât Lionel Messi: „Maradona e peste ei, sigur că da! Campionatul acela din 1986… Bine, acuma nu e un avantaj pentru mine. Îmi aduc aminte acuma și când am pierdut Campionatul din 1978 și cu Kempes… Atunci țineam cu Olanda. Sunt maradonist!”. 

ADVERTISEMENT

Cei doi băieți care joacă la Rapid au fost însă cuceriți definitiv și irevocabil de Lionel Messi: „Copiii mei îl iubesc pe Messi! Dacă e să îl comparăm pe Messi cu Ronaldo… Am văzut că soția a preluat ideea să fie împotrivă și să țină cu Ronaldo. Mie îmi plac amândoi”.

Cu toate că a ratat mare parte din meci, Dan Șucu nu regretă nicio secundă că a rămas alături de Rapid: „Nimeni nu e perfect, acuma asta e! Când am plecat, părea că lucrurile sunt destul de clare. Toată familia a ținut cu Argentina, pentru că are ceva special”, a mai spus Dan Șucu, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Și meciul de la Arad a avut un final cu emoții, după ce Rapid a reușit să evite înfrângerea în ultimele secvențe ale partidei. Dugandzic a marcat din penalty în minutul 90+7, iar „giuleștenii” încheie anul pe locul patru.

ADVERTISEMENT