Fotbal international

Lionel Messi a dormit cu trofeul în braţe! Postarea virală a superstarului argentinian pe rețelele de socializare

Argentina a cucerit prima Cupă Mondială cu Lionel Messi pe teren. Cel mai bun jucător al „pumelor” a postat o fotografie virală cu cel mai râvnit trofeu din fotbal.
20.12.2022 | 13:15
Lionel Messi a dormit cu trofeul in brate Postarea virala a superstarului argentinian pe retelele de socializare
Lionel Messi a dormit cu trofeul Cupei Mondiale in brate
ADVERTISEMENT

Lionel Messi și-a trecut în palmares primul titlu mondial din carieră după ce a contribuit decisiv la victoria Argentinei în finala cu Franța. „Decarul” naționalei lui Scaloni pare că nu poate să renunțe la râvnitul trofeu dovadă fiind ultima postare de pe rețelele de socializare.

Lionel Messi nu se mai dezlipește de trofeul Cupei Mondiale

Messi a dormit cu trofeul în braţe, în prima noapte petrecută acasă, în Argentina, după fiesta nebună de la Buenos Aires, alături de milioane de fani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Cel mai bun marcator din istoria Argentinei, Lionel Messi și-a dorit foarte mult să pună mână pe cel mai râvnit trofeu care îi lipsea din vitrină. Căpitanul Argentinei a înscris 7 goluri de-a lungul turneului final din Qatar și alături de coechipieri și-a văzut visul împlinit.

La o zi după finala dramatică în care Argentina se impunea la penalty-uri în fața Franței, Lionel Messi a postat pe rețelele de socializare o fotografie din avion în care ține în brațe trofeul Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

Postarea „decarului” argentinian s-a viralizat în timp record și a strâns peste 2,5 milioane de reacții în mai puțin de o oră. Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Qatar, reușind în total 7 goluri și 3 pase decisive.

Prima reacție a lui Messi după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina: „Nu pot cere mai mult de atât”

Argentina s-a încununat Campioană Mondială la finalul unui meci nebun. „Pumele” au condus cu 2-0 până în minutul 80, însă meciul a fost împins în prelungiri de Kylian Mbappe. Atacantul lui PSG a fost cel mai bun marcator din Qatar, cu 8 reușite.

ADVERTISEMENT

Pe fondul tensiunii imense acumulate în timpul jocului, Lionel Messi a avut o primă reacție savuroasă după ce și-a trecut în palmares prima Cupă Mondială. „Este pur și simplu fantastic. Am știut că Dumnezeu îmi va da mie Cupa, eram sigur! E o mare bucurie pentru noi.

Aveam acest vis măreț de mult timp, voiam să-mi închei cariera cu o Cupă Mondială. Nu pot cere mai mult decât atât”, au fost cuvintele lui Lionel Messi, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT

Lionel Scaloni, mesaj special pentru Messi: „Are locul rezervat și la Mondialul viitor”

Lionel Scaloni a condus de pe bancă triumful Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Tehnicianul sud-american a vărsat lacrimi de fericire în timpul festivității de premiere în timp ce își aștepta medalia.

Fostul fotbalist argentinian i-a adresat un mesaj special lui Messi după câștigarea Campionatului Mondial 2022. „Cred că încă nu realizăm ce s-a întâmplat. Acum e timpul să ne bucurăm. Am avut momente mai dificile, momente mai bune, dar în cele din urmă am reușit. Este doar meritul jucătorilor! Sunt norocos să mă aflu aici și vreau să le mulțumesc tuturor.

Messi are un loc rezervat și pentru următorul Campionatul Mondial, asta dacă vrea să meargă mai departe. Dacă dorește, toți îl așteptăm cu brațele deschise”, au fost cuvintele lui Lionel Scaloni.

ADVERTISEMENT