Life

Singurul personaj din Las Fierbinți care nu are nume. De ce actrița Liliana Mocanu nu are nici măcar o poreclă și este doar ”nevasta lui Firicel”

Unicul caracter din Las Fierbinți care nu a primit nume. Regizorul a explicat care e motivul pentru care Liliana Mocanu e numai ”nevasta lui Firicel”.
29.11.2023 | 20:20
Singurul personaj din Las Fierbinti care nu are nume De ce actrita Liliana Mocanu nu are nici macar o porecla si este doar nevasta lui Firicel
Unicul caracter din Las Fierbinți care nu a primit nume. Regizorul a explicat care e motivul pentru care Liliana Mocanu e numai ”nevasta lui Firicel”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Singurul personaj din Las Fierbinți care nu are nume. De ce actrița Liliana Mocanu nu are nici măcar o poreclă și este doar ”nevasta lui Firicel”. Vedeta face parte din distribuția de la Pro TV de mai bine de 9 ani.

Unicul caracter din Las Fierbinți care nu a primit nume. Regizorul a explicat care e motivul pentru care Liliana Mocanu e numai ”nevasta lui Firicel”

Unicul caracter din Las Fierbinți care nu a primit nume. Regizorul a explicat care e motivul pentru care Liliana Mocanu e numai ”nevasta lui Firicel”, în ciuda faptului că apare destul de des în episoadele serialului.

ADVERTISEMENT

Dragoș Buliga, unul dintre regizorii peliculei de la Pro TV, a dezvăluit cum s-a ajuns în această situație, dar și care sunt problemele pe care le întâmpină atunci când trebuie să scrie replicile pentru artista de 54 de ani.

„Noi nu explicăm multe lucruri în serial, iar asta vine de la scenaristul Las Fierbinţi, Mimi Brănescu. De exemplu, când a plecat personajul lui Radu Gabriel, nu a explicat asta, de ce a plecat.

ADVERTISEMENT

Dacă am început aşa cu Liliana Mocanu nu am mai vrut să-i adăugăm nume pe parcursul serialului. Pentru că ar apărea ciudat ca după un sezon, două sau trei să-i mai apară şi numele.

Şi atunci niciodată nu va avea un nume. Este greu de compus un dialog în care nu ai un nume”, a declarat regizorul serialului Las Fierbinți pentru click.ro. Liliana Mocanu este cunoscută drept „nevasta lui Firicel”.

ADVERTISEMENT

De ce personajele din Las Fierbinți au aceleași haine

În același interviu Dragoș Buliga a vorbit și care este motivul pentru care personajele din Las Fierbinți au aceleași haine de fiecare dată. Regizorul spune că totul a plecat de la un fix de-al său care are legătură cu ceea ce se întâmplă în desenele animate.

Mai exact, vede comedia la fel ca un desen animat de pe vremea sa, nu ca cele din momentul de față. În plus, a mai subliniat că niciodată în serialul de la Pro TV telespectatorii nu vor vedea sânge în episoadele de pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Firicel, interpretat de Cuzin Toma, va fi mereu îmbrăcat în salopetă de blugi şi cu cizme de cauciuc. În aceeași notă, Dragoș Buliga spune că Ardiles nu va renunța la accesoriile care l-au consacrat: eşarfă, pălărie sau ochelari bandajați.

ADVERTISEMENT