Life

Singurul personaj din Las Fierbinți care nu are nume. De ce actrița Liliana Mocanu nu are nici măcar o poreclă și este doar ”nevasta lui Firicel”

Unicul caracter din Las Fierbinți care nu a primit nume. Regizorul a explicat care e motivul pentru care Liliana Mocanu e numai ”nevasta lui Firicel”.
29.11.2023 | 20:20
Singurul personaj din Las Fierbinti care nu are nume De ce actrita Liliana Mocanu nu are nici macar o porecla si este doar nevasta lui Firicel
Unicul caracter din Las Fierbinți care nu a primit nume. Regizorul a explicat care e motivul pentru care Liliana Mocanu e numai ”nevasta lui Firicel”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Singurul personaj din Las Fierbinți care nu are nume. De ce actrița Liliana Mocanu nu are nici măcar o poreclă și este doar ”nevasta lui Firicel”. Vedeta face parte din distribuția de la Pro TV de mai bine de 9 ani.

Unicul caracter din Las Fierbinți care nu a primit nume. Regizorul a explicat care e motivul pentru care Liliana Mocanu e numai ”nevasta lui Firicel”

Unicul caracter din Las Fierbinți care nu a primit nume. Regizorul a explicat care e motivul pentru care Liliana Mocanu e numai ”nevasta lui Firicel”, în ciuda faptului că apare destul de des în episoadele serialului.

ADVERTISEMENT

Dragoș Buliga, unul dintre regizorii peliculei de la Pro TV, a dezvăluit cum s-a ajuns în această situație, dar și care sunt problemele pe care le întâmpină atunci când trebuie să scrie replicile pentru artista de 54 de ani.

„Noi nu explicăm multe lucruri în serial, iar asta vine de la scenaristul Las Fierbinţi, Mimi Brănescu. De exemplu, când a plecat personajul lui Radu Gabriel, nu a explicat asta, de ce a plecat.

ADVERTISEMENT

Dacă am început aşa cu Liliana Mocanu nu am mai vrut să-i adăugăm nume pe parcursul serialului. Pentru că ar apărea ciudat ca după un sezon, două sau trei să-i mai apară şi numele.

Şi atunci niciodată nu va avea un nume. Este greu de compus un dialog în care nu ai un nume”, a declarat regizorul serialului Las Fierbinți pentru click.ro. Liliana Mocanu este cunoscută drept „nevasta lui Firicel”.

ADVERTISEMENT

De ce personajele din Las Fierbinți au aceleași haine

În același interviu Dragoș Buliga a vorbit și care este motivul pentru care personajele din Las Fierbinți au aceleași haine de fiecare dată. Regizorul spune că totul a plecat de la un fix de-al său care are legătură cu ceea ce se întâmplă în desenele animate.

Mai exact, vede comedia la fel ca un desen animat de pe vremea sa, nu ca cele din momentul de față. În plus, a mai subliniat că niciodată în serialul de la Pro TV telespectatorii nu vor vedea sânge în episoadele de pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Firicel, interpretat de Cuzin Toma, va fi mereu îmbrăcat în salopetă de blugi şi cu cizme de cauciuc. În aceeași notă, Dragoș Buliga spune că Ardiles nu va renunța la accesoriile care l-au consacrat: eşarfă, pălărie sau ochelari bandajați.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Secretele dușmăniei dintre prințul William și fratele său Harry
Secretele dușmăniei dintre prințul William și fratele său Harry
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”