Life

Unde lucrează, în realitate, soția fără nume a lui Firicel din Las Fierbinți. Dezvăluiri despre Liliana Mocanu

Soția lui Firicel din Las Fierbinți nu a primit un nume din partea producătorilor, dar tot a ajuns la inimile românilor. Cum face în viața de zi cu zi Liliana Mocanu.
13.08.2022 | 10:05
Unde lucreaza in realitate sotia fara nume a lui Firicel din Las Fierbinti Dezvaluiri despre Liliana Mocanu
Din ce instituție face parte soția lui Firicel din Las Fierbinți. Detalii despre Liliana Mocanu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Foartă multă lume se întreabă unde lucrează, în realitate, soția fără nume a lui Firicel din Las Fierbinți. Actrița în vârstă de 53 de ani este o doamnă elegantă în afara filmărilor de la Pro TV și o prezență discretă.

Din ce instituție face parte soția lui Firicel din Las Fierbinți. Detalii despre Liliana Mocanu

Soția lui Firicel din Las Fierbinți este un rol interpretat de Liliana Mocanu, actriță a Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Vedeta face parte din această instituție din anul 1998, după ce a susținut un examen în fața unei comisii.

ADVERTISEMENT

Tamara Buciuceanu Botez, Ion Lucian și Mișu Fotino au notat-o pe artistă din punct de vedere profesional, primul spectacol în cadrul teatrului Tănase fiind Corabia nebunilor, în regia lui Bițu Fălticineanu.

Au urmat piesele Revista în frac, Ah, femeie, Nota zero la purtare și multe altele. Liliana Mocanu consideră că este o femeie norocoasă pentru a avut onoarea să joace rolul Măriei, a lui Gheorghe de la Săpânța, în Revista revistelor.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, soția fără nume a lui Firicel din Las Fierbinți îi este recunoscătoare pentru acest personaj regretatului Nae Lăzărescu. În plus, actrița își exprimă gratitudinea și pentru Stela Popescu care i-a oferit texte jucate de ea în trecut și semnate de Mihai Maximilian.

Printre acestea se numără personajul Clovnul din spectacolul Te-aștept diseară pe Lipscani și Țuțu din piesa Mama Boema. Din anul 2011 face parte din producția Las Fierbinți, unde este colegă cu Mihai Bobonete, Cuzin Toma și Mihai Rait Dragomir.

ADVERTISEMENT

Liliana Mocanu, actriță și în filme cunoscute

Liliana Mocanu s-a născut pe 22 mai 1969, la Roman, județul Neamț, vedeta de la Pro TV descoperindu-și drumul încă de mică. Potrivit teatrultanase.ro, a absolvit Academia de Teatru și Film în anul 1994, la clasa prof. Grigore Gonța și conf. univ. Al. Lazăr.

În anul 1998 a obținut un Master în Istoria Teatrului, având-o ca profesor pe Mihaela Tonitza Iordache. În prezent, îndrăgita actriță mărturisește că a ales această meserie pentru că îmbină multe dintre pasiunile sale.

ADVERTISEMENT

Artista nu este prezentă numai pe scena teatrului, ci face parte și din spectacolul București J’e taime, de la Circul Metropolitan. A fost distribuită și în filme, printre care se numără Călătorie de vis, După dealuri, Bacalaureat sau În pronunțare.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
A MURIT PREȘEDINTELE într-un ACCIDENT AVIATIC! Informația, confirmată OFICIAL
A MURIT PREȘEDINTELE într-un ACCIDENT AVIATIC! Informația, confirmată OFICIAL
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Paste cu pesto făcut în casă. Un prânz pe care îl prepari în...
Paste cu pesto făcut în casă. Un prânz pe care îl prepari în 20 de minute
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii