News

Sinucidere misterioasă în județul Iași. Femeie, găsită în cadă cu gâtul tăiat

O femei din comuna ieșeană Miroslava a fost găsită decedată în cadă. S-ar fi sinucis provocându-și o plagă în zona gâtului
10.11.2023 | 16:36
Sinucidere misterioasa in judetul Iasi Femeie gasita in cada cu gatul taiat
Femeia nu a lăsat un bilet de adio Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Polițiștii din județul Iași sunt în alertă după ce o persoană a sunat la 112 pentru a anunța că și-a găsit mama moartă în cadă. Femeia, în vârstă de 58 de ani, din comuna Miroslava, avea o plagă tăiată la gât. Din primele informații, ar fi vorba despre o sinucidere.

Sinucidere misterioasă în județul Iași

La fața locului au fost trimise echipaje de poliție și ambulanță. Oamenii legii au găsit cadavrul femeii și au constatat că cele sesizate la numărul unic de urgență 112 se confirmă.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației locale Ziarul de Iași, femeia este mama vitregă a unui angajat de la TVR Iași. Trupul neînsuflețit a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei. Nu s-a găsit vreo scrisoare prin care femeia să-și explice gestul, mai scrie sursa citată.

Aceeași comună, o altă sinucidere

În luna mai a acestui an, liniștea comunei era zguduită de o altă sinucidere învăluită în mister. Un tânăr de 39 de ani a fost găsit mort în camera sa, cu două pungi înfășurate pe cap.

ADVERTISEMENT

Atunci, mama tânărului a contactat autoritățile, îngrijorată de faptul că bărbatul nu ieșise din camera sa după mai bine de 10 ore și nici nu-i răspundea. Atunci când oamenii legii au spart ușa, au descoperit cadavrul bărbatului.

”La data de 16 mai a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 39 ani s-a încuiat într-o încăpere a locuinței și refuză să descuie ușa.

ADVERTISEMENT

După ce s-a pătruns în cameră, cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul bărbatului. La examinarea exterioară a persoanei decedate nu au fost observate urme vizibile de violență.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului persoanei”, au precizat reprezentanții Poliției Iași, citați de Gândul.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a lăsat un bilet de adio în care să-și explice gestul extrem. Moartea sa face obiectul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT