Sport

Situația din infirmeria lui FC U Craiova înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Întâriri pentru Napoli

FANATIK a aflat care este situația din infirmeria lui FC U Craiova înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Ce jucători au revenit la antrenamentele lui Nicolo Napoli.
09.03.2024 | 08:08
Situatia din infirmeria lui FC U Craiova inaintea derbyului cu Universitatea Craiova Intariri pentru Napoli
Situația din infirmeria lui FC U Craiova înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Întâriri pentru Napoli. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli are parte de întăriri la antrenamentele celor de la FC U Craiova 1948 înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova. Andrea Padula, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix și Matheus Mascarenhas sunt cu un pas mai aproape de revenirea în teren.

Detalii din infirmeria lui FC U Craiova 1948 înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Întâriri pentru Napoli

FC U Craiova 1948 se pregătește intens pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, care se va juca duminică, de la ora 20:45. Adrian Mititelu l-a adus înapoi pe Nicolo Napoli înaintea confruntării din Cetatea Băniei, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Gruparea din Bănie a avut absențe importante în etapa trecută în deplasarea cu UTA Arad, scor 2-3. Leo Lacroix și Matheus Mascarenhas au fost gripați și astfel nu au apărut în lotul celor de la FC U Craiova 1948.

Din informațiile FANATIK, Leo Lacroix și Matheus Mascarenhas au revenit la antrenamente și pot să fie soluții pentru Nicolo Napoli în derby-ul cu Universitatea Craiova. Ambii sunt oameni de bază la FC U Craiova 1948, fiind printre titulari.

ADVERTISEMENT

Și Andrea Padula și Gabriel Compagnucci au revenit la antrenamentele celor de la FC U Craiova 1948, însă rămâne de văzut dacă vor fi recuperați 100%, iar Nicolo Napoli va decide să se bazeze pe ei la ora meciului. Fundașii transferați în vara trecută în Bănie au ieșit accidentați cu Poli Iași și nu au jucat cu UTA Arad.

De ce l-a ales Adrian Mititelu pe Nicolo Napoli: „E o alegere bună”

Marius Croitoru a fost la un pas să semneze cu FC U Craiova 1948, însă tehnicianul nu a ajuns la un acord cu Adrian Mititelu să preia banca tehnică. Antrenorul trecut pe la FC Argeș și FC Botoșani a dezvăluit și de ce a fost ales Nicolo Napoli.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian a fost cerut la FC U Craiova 1948 de majoritatea suporterilor după ce Adrian Mititelu l-a dat afară pe Giovanni Costantino. Astfe, Nicolo Napoli revine pe baca grupării din Bănie pentru a 10-a oară, iar suporterii speră să îi scape pe olteni de retrogradare.

„Am avut o discuție cu domnul Mititelu, dar din păcate nu am dreptul să stau pe bancă până la vară. Nu am carnetul de antrenori valabil pentru România.

ADVERTISEMENT

Eu cred că e o alegere bună. Cred că a analizat numele propuse și a ales să meargă pe mâna celui pe care îl cunoaște cel mai bine. E un antrenor care cunoaște jucătorii și o să-i fie mai ușor”, a declarat Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT