Sport

Situația fotbaliștilor de la FCSB care au revenit de la națională! Cine a refuzat o zi liberă

Mihai Stoica a vorbit despre situația fotbaliștilor de la FCSB care au revenit la echipă după întreruperea campionatului, cauzată de jocurile echipelor naționale.
14.09.2023 | 21:15
Situatia fotbalistilor de la FCSB care au revenit de la nationala Cine a refuzat o zi libera
Situația fotbaliștilor de la FCSB care au revenit de la națională. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că Darius Olaru este fotbalistul care a refuzat să primească o zi liberă și a insistat să revină la antrenamentele „roș-albaștrilor”.

Situația fotbaliștilor de la FCSB care au revenit de la națională

Mihai Stoica a vorbit despre fotbaliștii FCSB-ului care au revenit de la echipele naționale, dezvăluind care este situația lor și faptul că Darius Olaru a refuzat să primească o zi liberă, pentru a face antrenamentele cu echipa.

ADVERTISEMENT

„Am avut pe Gogescu și pe Dan Spătaru de 2005. De 2004 a fost Radaslavescu la naționala U20 și a marcat. De 2003 a fost la tineret, vine mâine, i-am dat o zi să se odihnească.

Coman va primi o zi liberă, nu că a vrut el, ci așa e mai bine. Olaru a refuzat să primească o zi liberă și a venit la antrenamente. Târnovanu, Risto mai sunt care au fost la națională”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Octavian Popescu are pase de geniu!”

Mihai Stoica a vorbit și despre Octavian Popescu, fotbalist care nu a fost chemat la naționala U21 de către selecționerul Daniel Pancu, și a spus că puștiul FCSB-ului dă pase de geniu, analizând golul marcat de Darius Olaru în victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0.

„Uitați-vă la pasa lui Octavian Popescu la golul lui Olaru. Doar un geniu trimite o pasă așa. Spuneți-mi un jucător din fotbalul românesc care să dea o astfel de pasă.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu era să ajungă la Turris Turnu Măgurele, am aflat întâmplător, l-am întors și în două săptămâni era titular la noi. Așa a fost povestea cu el.

„Anul trecut a dat un gol tot sezonul şi juca la echipa națională. Acum are patru goluri, aleargă cum aleargă, e singurul care poate să facă sprinturi în echipă.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru are şi o chimie extraordinară cu Coman, deci nu înțeleg de ce nu a jucat mai mult, dar asta nu înseamnă că voi comenta deciziile selecționerului”, a mai spus Mihai Stoica.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT