Life

Situația jenantă în care a ajuns o româncă aflată în vacanță în Grecia: ”Mor de rușine”

O româncă aflată în vacanță în Grecia avea să ajungă într-o situație penibilă. Femeia e rușinată și își dorește să poată rezolva totul.
12.07.2023 | 14:53
Situatia jenanta in care a ajuns o romanca aflata in vacanta in Grecia Mor de rusine
Situația penibilă în care a ajuns o româncă aflată în vacanță în Grecia. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă aflată în vacanță în Grecia a ajuns într-o situație cât se poate de jenantă. Aceasta este rușinată de ceea ce a putut să trăiască, iar acum caută să rezolve situația așa cum poate.

Situația penibilă în care a ajuns o româncă aflată în vacanță în Grecia

Numeroși români aleg să meargă în Grecia pentru un sejur de vis. Iată că uneori se pot întâmpla și lucruri neplăcute. După ce zilele trecute, un român a dezvăluit că geamul mașinii sale a fost spart în doar cinci minute, acum, o femeie povestește o situație cât se poate de jenantă.

ADVERTISEMENT

O româncă a ajuns în Grecia pe plaja Platana în Skala Rachoni. O furtună se pregătea însă să înceapă, iar din cauza agitației, aceasta s-a apucat să își strângă cât mai repede lucrurile. Graba însă, strică treaba.

Într-un grup de pe Facebook, destinat iubitorilor de vacanțe în Grecia, românca spune că i-a luat din greșeală geanta unei femei. Aceasta credea că este vorba despre geanta de plajă prietenei sale, iar pentru a nu se uda din cauza furtunii, nu a mai fost atentă.

ADVERTISEMENT

Respectiva româncă spune că îi pare rău pentru ceea ce a făcut și că vrea să se revanșeze. Ea spune că se va întoarce în România în curând și poate aduce geanta dacă este cazul. Totodată, femeia recunoaște că îi este rușine pentru ceea ce a făcut.

Femeia spune că se simte rușinată

“Caut proprietara unei genți albastre lăsate ieri pe plaja Platana în Skala Rachoni. Concret, i-am luat doamnei geanta din greșeală înainte de furtună pentru a nu se uda, confundând-o cu a prietenei mele.(…). Îmi pare tare rău și aș vrea să mă revanșez.

ADVERTISEMENT

Geanta cu tot ce era în ea și pe șezlonguri se află la domnul de la bar care știe că doamna a întrebat de geantă. Dacă o cunoașteți, vă rog rugați-o să mă contacteze. 

“Eu sper să mă înțeleagă doamna că nu am vrut decât să ajut o prietenă trângând toate hainele și gențile de pe plajă. Mor de rușine!”, a scris românca pe Forum Thassos.

ADVERTISEMENT

Evident, postarea a adunat numeroase comentarii. Mulți i-au recomandat femeii să caute actele de identitate ale posesoarei. Se pare însă că acestea nu se regăseau în geanta de plajă.

Au fost însă și persoane care s-au amuzat copios de situația jenantă. O femeie spre exemplu a dezvăluit că soțul el s-a întors de la o aniversare cu două portofele din greșeală, însă lucrurile au avut un final fericit.

Menționăm că nu puține sunt incidentele care tot au loc în Grecia. O româncă spre exemplu povestea recent că s-a trezit cu o amendă pentru că nu avea centura de siguranță în spate pusă. 

ADVERTISEMENT