Life

Situație fără precedent la Survivor România 2021. Șoc pentru fanii show-ului de la Kanal D. Ce decizie s-a luat

18.02.2021 | 08:30
Situatie fara precedent la Survivor Romania 2021 Soc pentru fanii showului de la Kanal D Ce decizie sa luat
ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor asista la o situație fără precedent în această seară, când se va difuza noul episod al show-ului „Survivor România”. Prezentatorul a luat o decizie la care nimeni nu s-ar fi așteptat. 

Vor exista momente tensionate atât în interiorul echipelor, cât și între ele. Faimoșii și Războinicii su de trecut poba jocului pentru recompensă, care a fost aleasă de către public.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este criticat de Cătălin Moroșanu, în timp ce Musty și Alin își aruncă replici acide unul altuia. Ediția din această seară, 18 februarie 2021, va fi diferită de restul, dat fiind decizia care a fost luată.

Situație fără precedent la Survivor România 2021. Șoc pentru fanii show-ului de la Kanal D. Ce decizie s-a luat

În această seară, prezentatorul reality show-ului de la Kanal D, Daniel Pavel, invocă un consiliu de urgență. Este o situație specială în cadrul competiției și nu s-a mai întâmăplat un astfel de lucru de când a început cel de-al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

„Circumstanțe speciale au determinat existența acestui consiliu de urgență!”, a anunțat prezentatorul de la „Survivor România” 2021, după ce concurenții și-au adresat vorbe grele unii altora.

Sebi și Starlin, care fac parte din echipe rivale, se vor confrunta în această seară, după ce Faimosul merge către adversarul său cu steagul roșu. Jador se alătură celor doi concurenți, iar Starlin se retrage după ce manelistul îl atinge pe față.

ADVERTISEMENT

Tensiuni între Musty și Alin din echipa Războinicilor

Precum Faimoșii, Războinicii nu sunt feriți de certuri între membrii echipei. Musty și Alin se ceartă în continuare, aruncându-și vorbe grele unul altuia.

„Musty: Am găsit soluția! Găsește soluția cu capul pe care îl ai! 

Alin: Am avut bunul simț…”, este doar o parte a discuției dintre cei doi, care poate fi urmărită în ediția din această seară.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, în echipa Faimoșilor, Cătălin Moroșanu îl critică pe Culiță Sterp, care este la cuțite cu Jador. Deși au venit în Republica Dominicană ca doi prieteni, se pare că nu vor părăsi competiția în aceleași relații bune. Moroșanu l-a numit „trădător” pe colegul său de echipă, iar despre Zanni și Sebi susține că sunt „creierele cenușii” ale Faimoșilor.

„Culiță, fiind băgat la înaintare ca fiind liderul, va fi la fel de trădător, așa cum l-a trădat pe Jador în momentul de față. Acolo, în acea alianță, sunt două creiere cenușii, negre- Zanni și cu Sebi. Astăzi pe cine scoatem afară?! Hai să îl scoatem pe ăla, că astăzi ne-am certat cu el. ”, a spus luptătorul.

ADVERTISEMENT