News

Situație hilară în Arad. O șoferiță a sunat la 112 să-i reclame pe polițiștii care i-au reținut permisul de conducere

O șoferiță din Arad a sunat la 112, deoarece polițiștii i-au reținut carnetul de conducere. Ce făcuse femeia de 33 de ani
18.01.2024 | 15:22
Situatie hilara in Arad O soferita a sunat la 112 sai reclame pe politistii care iau retinut permisul de conducere
O șoferiță a sunat la 112, deoarece polițiștii care i-au reținut permisul. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Situație hilară în Arad, acolo unde o șoferiță a sunat la 112, deoarece polițiștii i-au reținut permisul de conducere. Incidentul a avut loc, miercuri, 17 ianuarie, după ce femeia a parcat mașina într-un loc nepermis.

O șoferiță din Arad a sunat la 112, deoarece polițiștii i-au reținut permisul

Mai exact, șoferița de 33 de ani a lăsat autoturismul chiar în fața unei școli din municipiu, pe o trecere de pietoni. Spre ghinionul ei, a fost văzută de un echipaj de poliție care trecea prin zona cu pricina la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, oamenii legii i-ar cerut să mute mașina din fața unității de învățământ. Însă, femeia a refuzat vehement. Mai mult, ea nu a vrut să ofere polițiștilor actele de identitate în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze.

Având în vedere situația, polițiștii rutieri au înștiințat-o că o vor amenda și îi vor reține permisul de conducere. Tupeul șoferiței nu s-a oprit aici. Nemulțumită de măsurile pe care oamenii legii voiau să le aplice, femeia a sunat la 112, conform presei locale.

ADVERTISEMENT

Ea a cerut ajutor, spunând că urmează să îi fie reținut carnetul de conducere de către polițiști. ”În ziua de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, o femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancţionată de poliţiştii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare.

Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din faţa unei unităţi şcolare din municipiu, şi ar fi refuzat să se pună în mişcare, la solicitarea echipajului de poliţie care se deplasa pe Bd. Gen. Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat în repetate rânduri să prezinte poliţiştilor documentele de identitate”, informează oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Femeia a rămas fără carnetul de conducere

Cu toate acestea, apelul la 112 nu a fost în favoarea ei. În cele din urmă, femeia a fost amendată cu 2.490 de lei, deoarece a refuzat să se legitimeze și nu a respectat indicațiile polițiștilor. Totodată, permisul i-a fost suspendat pentru 30 de zile.

Un eveniment produs în fața unei școli, în care a fost implicată o altă șoferiță, a avut loc în luna septembrie 2023, în Iași. Femeia a lovit o elevă chiar la intrarea în curtea școlii. Minora se ducea la ore.

ADVERTISEMENT

Deși martorii se așteptau ca șoferița să oprească, aceasta a avut o reacție halucinantă. A deschis geamul mașinii, a țipat la fata pe care tocmai o accidentase, iar apoi a plecat în grabă, fără să-i pese.

ADVERTISEMENT