News

Scene incredibile în Iași! O tânără a acroșat o elevă chiar în fața liceului. A fugit de la locul accidentului cu Poliţia pe urmele ei

Elevă, accidentată chiar în fața liceului, scene incredibile în Iași. Mașina a plecat în trombă după ce șoferița a țipat la minoră
16.09.2023 | 14:41
Scene incredibile in Iasi O tanara a acrosat o eleva chiar in fata liceului A fugit de la locul accidentului cu Politia pe urmele ei
Fuga de la locul accidentului devine sport național la români / Foto: BZI.ro
ADVERTISEMENT

O șoferiță din Iași a accidentat o elevă chiar în apropierea instituției unde frecventa cursurile, Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” din municipiu. În loc să-i acorde îngrijiri, văzând că a lovit-o, femeia de la volan a plecat în tromba, fără să-și facă nici o grijă.

Lovită chiar lângă școală

Potrivit tatălui fetei lovite, incidentul s-a petrecut chiar la intrarea în curtea colegiului. Se știe că în apropierea unităților de învățământ, în special lângă școli și licee, conducătorii auto trebuie să reducă viteza și să-și dubleze atenția.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc vineri, la orele dimineții. „O șoferiță a accidentat o elevă chiar în apropierea Colegiului Tehnic „Mihail Sturdza”, acolo unde fata învață. Deși a observat că a lovit-o, femeia de la volan a dat geamul jos, a țipat la tânără, iar apoi a plecat în trombă, fără să-i pese care este starea victimei”, potrivit cotidianului ieșean BZI.ro.

„A lovit-o la picior apoi a țipat la ea”

Eleva în cauză, în vârstă de 17 ani a fost acroșată chiar înainte de a ajunge în curtea liceului. „Fata se ducea la ore și, fix la intrarea în curtea școlii, o doamnă a accidentat-o cu mașina. A lovit-o la picior. Șoferița a deschis geamul și a țipat la dânsa, nu știu ce i-a spus acolo, iar apoi a plecat, nici măcar nu a coborât din mașină să vadă dacă a pățit ceva”, a declarat Radu Oprea, tatăl fetei, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că „orice om normal” ar fi oprit, ar fi coborât din mașină și ar fi intrabat-o dacă a pățit ceva. Dar nu a fost cazul aici. „Așa ar fi făcut un om normal, întreba: Ai pățit ceva, ești bine, îți sunăm părinții?.

Fata a fost la doctor, e ok cu piciorul, nu are leziuni prea grave, doar trebuie să stea puțin întinsă. Este destul de speriată, când am ajuns noi era destul de speriată și când a venit poliția a plâns. Vă dați seama, e panicată, că e copil, are 17 ani”, a spus el.

ADVERTISEMENT

„Nu trebuia să plece de la locul accidentului

„Și nu e un copil care a trecut prin așa ceva în fiecare zi. Ea era cu niște prietene, o prietenă s-a ferit și a tras-o și pe fiica mea, dar ea a rămas mai în urmă, nu a apucat să o tragă de tot.

Din câte am înțeles, nu știu nici eu bine, era pe trotuar, iar acolo era și o mașină parcată, deci doamna respectivă avea loc destul să o evite. Clar că a văzut ce a făcut, din moment ce a oprit și a țipat la fată. Vedem ce o să fie, să dea mai întâi poliția de dânsa. Nu trebuia să plece de la locul accidentului”, a mai spus Radu Oprea.

ADVERTISEMENT

România, lanterna roșie la grozăvii în trafic

România este lanterna roșie a Uniunii Europene în ce privește accidentele rutiere dramatice. Iar fuga de la locul accidentului face și ea parte din această statistică sinistră.

Recent, o fată de 16 ani din municipiul Mangalia a fost lovită pe trecerea de pietoni iar șoferul a fugit de la locul accidentului. Minora se află în stare gravă. La volan, se afla un tânăr de 23 de ani.

Anterior, o întreagă țară a fost oripilată de accidentul cumplit din stațiunea 2 Mai (județul Mangalia), soldat cu două persoane ucise. Șoferul, depistat pozitiv la droguri, a fugit la rândul lui de la locul accidentului.

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Lista completă a ștrandurilor din București. Unde te poți răcori în Capitală în...
Lista completă a ștrandurilor din București. Unde te poți răcori în Capitală în 2024, cel mai ieftin
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Cele mai stupide morți. Tragedii ce nu pot fi explicate
Cele mai stupide morți. Tragedii ce nu pot fi explicate
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat