News

Video. Șoferiță de 30 de ani, filmată când lovește un copil pe o trecere de pietoni. Gest revoltător comis ulterior

O șoferiță de 30 de ani din Iași a fost filmată când lovește un copil pe o trecere de pietoni. Gest condamnabil comis de tânără ulterior.
26.09.2023 | 23:07
Video Soferita de 30 de ani filmata cand loveste un copil pe o trecere de pietoni Gest revoltator comis ulterior
Grav accident în Iași: șoferiță de 30 de ani, filmată când lovește un copil pe o trecere de pietoni. Sursa foto: capturi Atenție Poliția Iași / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marți seara, un grav accident rutier a avut loc la Iași. O șoferiță de 30 de ani a fost filmată când lovește un copil pe o trecere de pietoni. Tânăra a comis ulterior un gest revoltător care îi poate complica și mai multe problemele penale.

Grav accident în Iași: șoferiță de 30 de ani, filmată când lovește un copil pe o trecere de pietoni

Evenimentul rutier din Iași a avut loc în jurul orei 20:30. Reprezentanții IPJ Iași spun că instituția a fost sesizată, marți seară, prin apel la 112, despre faptul că, în municipiul Iaşi, un copil care se afla pe o trecere de pietoni a fost acroşat de un autoturism.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după accident, pe internet au apărut imagini cu momentul impactului. Pe filmare se observă cum un copil este lovit pe trecerea de pietoni de o mașină al cărei șofer nu oprește.

Persoana aflată la volan merge mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Martori la eveniment, doi pietoni se grăbesc să-i dea primul ajutor victimei și să sune la 112.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns echipaje de Ambulanță. Copilul a fost transportat la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi. Medicii ieșeni afirmă că minorul este policontuzionat, dar că este stabil şi conştient. A fost supus unor investigaţii complexe, pentru că a suferit multiple traumatisme.

Șoferița vinovată de accident, o femeie de 30 de ani, prinsă de poliție

La scurt timp după accident, echipajele de politie au reușit depistarea autoturismului care l-a lovit pe copil. Agenții au stabilit că la volanul vehiculului se afla o femeie, de 30 de ani, din municipiul Iași.

ADVERTISEMENT

Șoferița a fost condusă la sediul poliției pentru cercetări. A fost testată cu aparatul alcool-test și s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice. Pe numele acesteia a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

În jurul orei 20,20, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în municipiul Iaşi, un minor care se afla pe o trecere de pietoni a fost acroşat de un autoturism, după impact şoferul părăsind locul accidentului. A fost solicitată ambulanţa, care a preluat copilul pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, echipajele de poliţie au reuşit depistarea autoturismului în trafic, stabilindu-se că la volanul acestuia se afla o femeie, de 30 de ani, din municipiul Iaşi. Aceasta a fost condusă la sediul poliţiei pentru cercetări şi, fiind testată cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice”, au informat reprezentanţii IPJ Iaşi.

ADVERTISEMENT