Fotbal international

Situaţie incredibilă în Premier League! Manchester United încă îi plăteşte o parte din salariu lui Alexis Sanchez, iar chilianul câştigă mai mult decât tot lotul lui Sheffield United

24.11.2019 | 13:05
Situaţie incredibilă în Premier League! Manchester United încă îi plăteşte o parte din salariu lui Alexis Sanchez, iar chilianul câştigă mai mult decât tot lotul lui Sheffield United
Alexis Sanchez. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Manchester United încă îi plătește salariul lui Alexis Sanchez, care este împrumutat la Inter Milano, ceea ce reprezintă mai mult decât salariile tuturor jucătorilor de la Sheffield United, formație peste care „diavolii roșii” vor da astăzi, 24 noiembrie și care este pe un loc mai bun în campionat.

Situație incredibilă înaintea meciului dintre Manchester United și Sheffield

Manchester united încă plătește o parte din salariul lui Alexis Sanchez, unul dintre transferurile ratate ale „diavolilor roșii” de-a lungul istoriei, iar suma pe care chilianul o câștigă din salariu depășește salariile tuturor jucătorilor lui Sheffield United, formație pe care o vor întâlni în etapa 13 din Premier League.

De altfel, salariile jucătorilor lui Sheffield United reprezintă doar 6% din cheltuielile cu salariile pe care șefii lui Manchester United le au de achitat lunar. Chiar și în aceste condiții, micuța formație este clasată mai bine în campionat fiind pe locul 8 cu 17 puncte, la două locuril distanță de trupa lui Ole Gunnar Solskjaer, care are 16 puncte.

ADVERTISEMENT
  • 350.000 de euro este salariul săptămânal pe care Alexis Sanchez îl câștigă

Seria bună a lui Sheffield United

Sheffield United se află într-o perioadă foarte bună în Premier League, iar trupa lui Chris Wilder nu a mai pierdut din luna septembrie, de la un duel cu Liverpool (0-1). Totodată, meciurile de pe „Bramal Lane” sunt mult mai speciale pentru fani, pentru că multe formații mari s-au împiedicat pe stadionul „lamelor”.

Pe „Bramal Lane”, Arsenal a fost învinsă cu 0-1, și formații precum Liverpool sau Leicester nu au reușit să câștige la o diferență mare de scor. De cealaltă parte, Ole Gunnar Solskjaer își poate juca postul, iar o înfrângere cu Sheffield United i-ar putea fi fatală, mai ales în cazul în care Mauricio Pochettino este liber de contract și se afla pe lista „diavolilor roșii” ca un posibil înlocuitor.

ADVERTISEMENT
  • 91.450.000 de euro este valoarea lotului lui Sheffield United, conform transfermarkt.com
  • 753.250.000 de euro este cota de piață a lui Manchester United, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri