Situație incredibilă la Manchester United. Odion Ighalo nu este primit la antrenamente! Motivul invocat

Francisc Oprea   
în Manchester United
13/02/2020, 10:11
Situație incredibilă la Manchester United. Odion Ighalo nu este primit la antrenamente! Motivul invocat
Odion Ighalo a fost împrumutat de Manchester United din China. Sursă Foto: Twitter

Odion Ighalo a rămas în Anglia în perioada în care delegația lui Manchester United a desfășurat cantonamentul din Spania, în scurta pauză competițională din Premier League. Atacantului nigerian nu i s-ar fi permis să se antreneze la baza clubului, oficialii de pe Old Trafford temându-se de o posibilă infestare cu virusului corona.

Ighalo nu este primit la antrenamentele lui United

Odion Ighalo a fost transferul surpriză făcut de Manchester United în perioada de mercato din ianuarie. Ajuns în Anglia sub formă de împrumut de la Shanghai Shenhua, atacantul nigerian nu ar fi fost primit la antrenamente clublui, oficialii de pe „Old Traford” temându-se de virusul corona, care s-a răspândit din China la începutul acestui an, anunță Mirror.

United a desfășurată, fără Odion Ighalo, un cantonament în Spania în scurta pauză competițională din Premier League, iar Ole Gunnar Solskjaer a anunțat că fotbalistul nu a făcut deplasarea cu echipa pentru că ar fi riscat să nu mai fie primit în Anglia din cauza unei posibile infestări cu virusul corona.

Odion rămâne la Manchester, pentru că, de la venirea sa din China din urmă cu două săptămâni, a apărut teama coronaviruslui din Asia și nu am fost siguri că va fi reprimit în Anglia. Așa că rămâne la Manchester și se pregătește cu un antrenor personal”, a declarat antrenorul lui Manchester United.

Ar putea debuta cu Chelsea

Odion Ighalo ar putea debuta la Manchester United contra lui Chelsea, în duelul programat pe „Stamford Bridge” luni, 17 februarie.

Fotbalistul nigerian a fost adus de United în perioada de transferuri din ianuarie, sub formă de împrumut de la Shanghai Shenhua, pentru a rezolva problemele din atacul „diavolilor”, apărute după accidentarea suferită de Marcus Rashford pe 15 ianuarie, în a doua repriză a meciului cu Wolverhampton din Cupa Angliei.

Odion Ighalo a mai evoluat timp de un sezon și jumătate în Premier League, la Watford. În cele 55 de partide disputate, atacantul nigerian a reușit să marcheze 17 goluri.

  • 30 de ani are Odion Ighalo
Închide ×