Sport

Situație inedită la naționala Spaniei! Jucătorii și-au uitat ghetele acasă. Cum s-au antrenat. Foto

Naționala Spaniei s-a confruntat cu o situație inedită la antrenamentul dinaintea meciului cu Georgia din preliminariile Euro 2024. Jucătorii și-au uitat ghetele acasă.
07.09.2023 | 20:00
Cum au apărut jucătorii Spaniei la antrenamentul oficial.
ADVERTISEMENT

Naționala Spaniei a aterizat miercuri la Tbilisi pentru confruntarea cu Georgia, în etapa a 5-a a preliminariilor Euro 2024. Joi seară, ibericii au efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului care va avea loc vineri, 8 septembrie, ora 19:00.

Situație inedită la naționala Spaniei! Jucătorii și-au uitat ghetele acasă. Cum s-au antrenat

Totuși, jucătorii s-au confruntat cu o situație bizară, deoarece bagajele cu echipamentul de joc și ghetele au fost uitate în Spania. Fără echipament, ghete sau mănuși, fotbaliștii spanioli au fost nevoiți să improvizeze.

ADVERTISEMENT

La antrenamentul oficial, starurile naționalei „La Furja Roja” au folosit adidași sport fără crampoane în locul ghetelor. Mai mult decât atât, fotbaliștii s-au antrenat mai mult la sol, deoarece nu au avut mingi.

Naționala Spaniei a primit credit, iar antrenamentul de joi seară nu va fi ultimul înaintea duelului cu Georgia de pe stadionul „Boris Paichadze Dinamo”, din Tbilisi.

ADVERTISEMENT

Campioana mondială din 2010 va efectua un nou antrenament vineri dimineață, iar delegația iberică speră ca echipamentele de joc și ghetele să ajungă la timp.

naționala Spaniei

Spania, emoții la debutul în preliminariile Euro 2024

Spania nu a avut parte de debutul ideal în calificările la Euro 2024. Naționala antrenată de Luis de la Fuente se află pe locul 4 în grupa A, cu 3 puncte după două meciuri.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea trofeului Nations League 2022-2023 s-a impus categoric cu Norvegia, scor 3-0 în prima etapă a preliminariilor, însă a pierdut surprinzător cu Scoția, scor 0-2, în runda a doua.

După meciul din deplasare cu Georgia, Spania evoluează pe teren propriu cu Cipru, marți, 12 septembrie, ora 21:45. Scoția este liderul grupei A, cu maximum de puncte după patru etape. Locul secund este ocupat de Georgia, cu 4 puncte în 3 partide.

ADVERTISEMENT

Oficialii Spaniei se tem că bagajele cu echipamentul nu vor ajunge până la ora de start a meciului cu Georgia. Partida se vede TV în România pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT