Life

Situație rușinoasă pentru doi Faimoși, la o lună de Survivor All Stars. Ce se întâmplă după eliminarea Mariei Lungu

Situație rușinoasă pentru doi Faimoși, la o lună de Survivor All Stars. Mulți au pariat pe ei, dar realitatea i-a dezamăgit!
21.02.2024 | 12:25
Situatie rusinoasa pentru doi Faimosi la o luna de Survivor All Stars Ce se intampla dupa eliminarea Mariei Lungu
Doi Faimoși de la Survivor All Stars, situație neplăcută în emisiune. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Doi Faimoși de la Survivor All Stars au cam dezamăgit publicul! FANATIK vă prezintă situația exactă la o lună de când a început competiția. Ce se va întâmpla după eliminarea Mariei Lungu, trimisă la duel împreună cu Alexandra Ciomag?

Situație rușinoasă pentru doi Faimoși de la Survivor All Stars! Clasamentul eficienței, actualizat

A trecut deja mai bine de o lună de când Faimoșii și Războinicii se luptă pentru un bol de orez ori pentru alte recompense în Republica Dominicană. Doi dintre cei pe care publicul miza în reality-show-ul realizat de PRO TV nu reușesc, sub niciun chip, să prindă un loc onorabil în clasament.

ADVERTISEMENT

Topul eficacității arată groaznic pentru cei care și-au pus speranțele în doi Faimoși, de profesie sportivi, care în sezoanele în care au participat s-au descurcat de minune. Se pare că la ediția All Stars le este mult mai greu să obțină punctele la care visează toți concurenții.

N-ar fi exclus ca unul din cei despre care facem referire să iasă în viitorul apropiat, dacă performanțele lor vor lăsa de dorit. În prim-plan sunt cei doi Cătălini: Zmărăndescu și Moroșanu! Așa cum spuneam, sunt doi oameni obișnuiți cu competițiile sportivi, bărbați care au demonstrat că locul lor este într-un concurs precum Survivor.

ADVERTISEMENT

La All Stars, cei doi Faimoși nu par a se descurca prea bine. Oricum, mai e mult până departe și poate vom avea parte de o adevărată surpriză de aici înainte din partea lor. În clasamentul eficienței, la o lună de când a început Survivor All Stars, Zmărăndescu și Moroșanu nu au prins nici măcar locul 10.

Cătălin Zmărăndescu și Cătălin Moroșanu nu prind nici locul 10

La ora actuală, Zmărăndescu are o eficiență de doar 35,7%. A obținut cinci victorii din 14 posibile. Se poziționează pe penultimul loc din punct de vedere sportiv. Cu toate eforturile sale, fostul bodyguard al lui Gigi Becali este doar peste Alexandra Ciomag, a cărei eficiență e de 20%.

ADVERTISEMENT

Celălalt Cătălin, Moroșanu, stă nițel mai bine. Ocupă locul 16 din 19. ”Moartea din Carpați” are un procent de 40%. Mai exact, A obținut opt victorii din 20 pe care și le-ar fi putut adjudeca. Între Zmărăndescu și Moroșanu se află Jador. Manelistul a reușit să iasă victorios de nouă ori din cele 25 de intrări pe trasee.

Din tabăra vedetelor de la Survivor All Stars, cel mai mult s-a impus Ana Porgras, care se află pe locul al treilea în topul eficienței. Ana are 19 victorii din 29 (65,5% eficacitate). Pe locul al doilea urcă Maria Chițu de la Războinici (14 victorii în 18 meciuri – 77,8% eficiență). Prima în clasament se menține Ștefania Ștefan (90,5% eficiență).

ADVERTISEMENT

Zanni, pe locul 6

Pe ce locuri se află ceilalți competitori? Ei bine, pe patru este Andrei Ciobanu, pe cinci se situează Lola. Pe șase îl avem pe Zannidache. Locurile 7, 8, 9 și 10 sunt ocupate de Alex Delea, Iancu Sterp, Jorge și Alexandra Duli.

Locurile 11-15 sunt ocupate de Robert Moscalu, TJ Miles, Sorin Pușcașu, Ștefani Stănilă și Maria Lungu, cea care va fi eliminată în urma duelului cu ultima din clasamentul, Alexandra Ciomag.

O altă ieșire de la Survivor All Stars, pe care FANATIK a anunțat-o în exclusivitate, este cea a lui Jador. Faimosul a fost descalificat după ce s-a luat la ”trântă” cu echipa de producție pentru că ar fi schimbat regulile jocului pentru a nu fi eliminat prea ușor. Jador s-a cerut acasă, dar n-a convins cu solicitarea sa. Ca să continue a pus condiția aducerii iubitei sale, Oana Ciocan, în junglă.

 

ADVERTISEMENT