Life

Locul din România pe care l-a descoperit de curând Cătălin Zmărăndescu și pe care îl adoră: ”E Raiul pe pământ”

Destinația turistică care l-a impresionat recent pe Cătălin Zmărăndescu și de care s-a îndrăgostit pe loc. E în țara noastră.
24.11.2023 | 07:43
Locul din Romania pe care la descoperit de curand Catalin Zmarandescu si pe care il adora E Raiul pe pamant
Destinația turistică care l-a impresionat recent pe Cătălin Zmărăndescu și de care s-a îndrăgostit pe loc. E în țara noastră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Locul din România pe care l-a descoperit de curând Cătălin Zmărăndescu și pe care îl adoră. „E Raiul pe pământ” susține fostul star din Local Kombat care s-a stabilit în orașul Târgoviște din județul Dâmbovița.

Destinația turistică care l-a impresionat recent pe Cătălin Zmărăndescu și de care s-a îndrăgostit pe loc. E în țara noastră

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre destinația turistică care l-a impresionat recent și de care s-a îndrăgostit pe loc. E în țara noastră, la câteva ore bune de București, însă drumul obositor va fi uitat ca prin minune la sosirea acolo.

ADVERTISEMENT

Sportivul a discutat cu mare însuflețire despre Mănăstirea Sihla din Agapia, județul Neamț. Vedeta a stat o săptămână la lăcașul de cult, unde în permanență a avut senzația că este mult mai aproape de Dumnezeu.

„Am cea mai bună stare posibilă pe care poate să o aibă un om. Am fost plecat o săptămână la mănăstire la Sihla. Zici ca e Raiul pe pământ acolo. După o viață în care faci o grămadă de nebunii, îți dai seama că nu a fost ok, nu a fost bine ce ai făcut.

ADVERTISEMENT

Eu încă nu m-am deconectat de liniștea de acolo. Aș vrea să spun că m-aș întoarce în secunda asta acolo. Dar asta înseamnă să fiu laș, egoist, pentru că am doi copii mici pe care trebuie să îi cresc.

Dumnezeu mi-a dat copiii ca să am grijă de ei, să îi pune pe picioare”, a mărturisit Cătălin Zmărăndescu, în cursul zilei de joi, 23 noiembrie, în emisiunea Arena Sport.ro, moderată de Cătălin Oprișan.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu, tatăl a 4 copii

Cătălin Zmărăndescu este tatăl a 4 copii, din două relații diferite. Despre cei mai mari, Alexandra și Mihai, nu vorbește foarte des, motiv pentru care a fost atacat în repetate rânduri pe acest subiect de fiul său.

Tânărul a participat la Survivor România pentru a demonstra că figura paternă s-a plâns prea mult în timpul competiției sportive. Mai mult decât atât, Mihai a fost la un pas să fie partener cu fostul luptător în clubul de la Târgoviște, însă a refuzat.

ADVERTISEMENT

Cât despre fiica cea mare, fostul Faimos de la Pro TV susține că Alexandra a fost crescută mai mult de mama sa și că nu are mari pretenții de la ea din acest punct de vedere. Cătălin Zmărăndescu mai are doi copii: Matilda și Cătălin Jr. din mariajul cu a doua soție, Luiza.

ADVERTISEMENT