Sport

Sivasspor a marcat un gol dintr-o fază suspectă de ofsaid contra CFR-ului! Jucătorii campioanei au protestat vehment. Video

Sivasspor a beneficiat de un gol marcat dintr-o fază suspectă de ofsaid împotriva CFR-ului, iar jucătorii campioanei au protestat în zadar la adresa arbitrului.
27.10.2022 | 22:39
Sivasspor a marcat un gol dintro faza suspecta de ofsaid contra CFRului Jucatorii campioanei au protestat vehment Video
Sivasspor a marcat un gol dintr-o fază suspectă de ofsaid contra CFR-ului. Sursă foto: Captură/ProArena
ADVERTISEMENT

În Conference League nu există VAR, iar golul turcilor a rămas valid, brigada din Norvegia fiind sigură pe decizie, deși reluările TV au arătat că s-au înșelat.

Sivasspor a marcat un gol dintr-o fază suspectă de ofsaid contra CFR-ului

Sivasspor a deschis scorul împotriva CFR-ului în minutul 22, prin Mustafa Yatabare, fostul atacant, printre altele, al lui Guingamp, Montpellier și Trabzonspor.

ADVERTISEMENT

Jucătorii CFR-ului au protestat vehement după ce au văzut că arbitrul a validat golul, însă decizia a rămas neschimbată. Reluările TV au arătat că Yatabare se afla în ofsaid în momentul în care a primit mingea.

La patru minute distanță de la golul marcat de Sivasspor, CFR Cluj a avut o ocazie uriașă prin Rangelo Janga, care a fost servit perfect în careu de către Roger, însă șutul său a fost respins de portarul turcilor în corner.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Campioana României speră la primăvara europeană

Deși începutul meciurilor din grupele Conference League a fost greu pentru CFR Cluj, care a remizat în deplasarea din Kosovo, cu FC Balkani, scor 1-1, iar în runda a doua a pierdut pe teren propriu cu Sivasspor, scor 0-1, trupa lui Dan Petrescu a reușit să se redreseze.

A urmat un meci în Cehia contra Slaviei Praga, favorita grupei, pe care CFR Cluj l-a câștigat, scor 1-0, iar la returul din „Gruia”, elevii lui Dan Petrescu au reușit să dea din nou lovitura în fața cehilor, câștigând și mai clar, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Totuși, situația în grupă nu este una care să le asigure clujenilor calificarea în primăvara europeană, toate cele patru echipe având șanse în continuare la unul dintre primele două locuri.

Totuși, în ultimul meci din grupă, CFR Cluj va juca pe teren propriu împotriva lui FC Balkani, iar dacă va obține o victorie, se va califica pe locul doi în grupă, având avantajul meciurilor directe cu Slavia Praga.

ADVERTISEMENT