Life

Smiley, anunț la puțin timp după ce el și Gina Pistol s-au întors din luna de miere: ”Au o veste proastă”. Ce s-a întâmplat

Smiley, mesaj după încheierea lunii de miere cu Gina Pistol. Ce au transmis cele două vedete după ce s-au întors din Franța.
17.06.2023 | 15:33
Smiley anunt la putin timp dupa ce el si Gina Pistol sau intors din luna de miere Au o veste proasta Ce sa intamplat
Smiley, mesaj după încheierea lunii de miere cu Gina Pistol. Ce au transmis cele două vedete după ce s-au întors din Franța. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii Românii au talent a făcut un anunț la puțin timp după ce el și frumoasa blondină s-au întors din luna de miere. Au o veste proastă pentru urmăritorii din mediul virtual. Ce s-a întâmplat cu ei.

Smiley, mesaj după încheierea lunii de miere cu Gina Pistol. Ce au transmis cele două vedete după ce s-au întors din Franța

Smiley are un mesaj important după încheierea lunii de miere cu Gina Pistol. Renumitul artist a transmis că s-a întors din Franța și că nu mai continuă filmările cu care și-a obișnuit fanii timp de 10 zile.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț și-a ținut fanii la curent cu plimbările și peripețiile prin care a trecut pe Coasta de Azur, alături de partenera de viață care i-a devenit soție pe 27 mai 2023. Vedeta și prezentatoarea s-au simțit foarte bine în vacanță.

„Pentru cei care încă mai așteptau filmulețe din vacanță, am o veste proastă, tocmai ne-am întors, suntem acasă. N-am făcut și drumul spre întoarcere pentru că eram prea triști că am plecat.

ADVERTISEMENT

Să știți că a fost foarte frumos, ne bucurăm foarte tare că v-ați uitat la aventurile noastre. O să mai facem, sper, nu știu, dar o singură părere de rău am.

Bă, cât am stat zece zile în Franța, n-am mâncat și eu «une omelette du fromage» (n.r. omletă cu brânză), dar a zis Gina că-mi face, așteptăm rețete”, a spus Smiley pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol, lună de miere cu peripeții

Smiley și Gina Pistol s-au bucurat de o lună de miere foarte frumoasă, dar și cu câteva peripeții. Cei doi s-au bucurat de vremea frumoasă, dar nu s-au plâns nici de zilele ploioase în care s-au plimbat prin zone pitorești din Franța.

Cei doi proaspeți însurăței s-au pierdut la un moment dat printr-un mic sătuc, artistul subliniind că este vorba de locul în care s-a filmat serialul Emily in Paris. Cântărețul a pierdut-o din vedere pe blondină când se uita în telefon.

ADVERTISEMENT

„Nici la nuntă nu mi-au furat-o, să se fi întâmplat tocmai aici? O fi fugit? Am căutat și-n sus, și-n jos, și-n lung, și-n lat, Gina… nicăieri. O fi fost răpită de vreun balaur? Am încercat să o sun, dar nu era semnal. Na belea acum”, a spus Smiley, pe social media.

ADVERTISEMENT