Life

Smiley, anunțul așteptat de toți fanii. Când va lansa cel de-al cincilea album solo

25.11.2020 | 21:28
Smiley anuntul asteptat de toti fanii Cand va lansa cel deal cincilea album solo
Smiley, anunț surprinzător despre noul album. Când va lansa cel de-al cincilea album solo al artistului. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Smiley și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu un nou anunț. Deși este ocupat cu multe proiecte, acesta le pregătește tutror o surpriză, și anume un nou album.

Smiley este foarte activ în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu noile proiecte profesionale în care este implicat. Chiar dacă se pregătește intens să devină tată și este ocupat cu diverse emisiuni, artistul petrece timp și în studio și plănuiește să revină cu un nou album.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a început cariera solo în anul 2008, când și-a lansat primul album: „În lipsa mea”, iar anul viitor își dorește să lanseze cel de-al cincilea album solo.

Smiley, anunț surprinzător. Când va lansa cel de-al cincilea album solo al artistului

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească, dovadă fiind și fanii de pe rețelele de socializare, având două milioane de urmăritori pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Solistul plănuieșe să își surprindă fanii cu un nou proiect muzical și a făcut anunțul chiar în mediul online, postând o fotografie cu el din studio, alături de un mesaj.

Iubitul Ginei Pistol a mărturisit, în cadrul postărilor de pe Facebook și Instagram că, deși este ocupat cu filmările pentru ,,Românii au talent” și ,,Vocea României”, dar și cu resposabilitățile casnice, ajutând-o pe partenera lui care este însărcinată în cinci luni, își face timp și pentru studio, pe care l-a cam neglijat în ultima perioadă. Smiley are planuri mari și își dorește ca, în anul următor, să lanseze cel de-al cincilea album din cariera solo.

ADVERTISEMENT

prins cu filmarile Romanii au talent , Vocea Romaniei si cu treburi noi prin casa, am cam neglijat studioul in ultimele…

Posted by Smiley on Wednesday, 25 November 2020

,,prins cu filmarile Românii au talent , Vocea României si cu treburi noi prin casa, am cam neglijat studioul in ultimele saptamani. dar vreau sa recuperez, mai ales ca imi doresc ca anul viitor sa public un nou album, al cincilea…” a scris Smiley în dreptul fotografiei.