Life

Smiley, dezvăluire neașteptată despre întâlnirea cu Rihanna. Artistul a povestit întreaga peripeție

Smiley a făcut o declarație surprinzătoare despre cântăreața Rihanna pe care a cunoscut-o în urmă cu ceva vreme, într-un club de noapte din Statele Unite ale Americii. Artistul a povestit întreaga întâmplare abia acum.
31.05.2021 | 15:34
Smiley dezvaluire neasteptata despre intalnirea cu Rihanna Artistul a povestit intreaga peripetie
ADVERTISEMENT

Juratul de la „Vocea României” a avut ocazia să o întâlnească pe faimoasa interpretă a piesei „Umbrella” chiar într-un club, unde se afla cu unul dintre bunii săi prieteni de la studio. Vedeta și prietenul său, Șerban, s-au comportat ca niște adevărați fani.

Iubitul prezentatoarei Gina Pistol a mărturisit că prima oară a văzut-o pe celebra Rihanna pe hol, însă ulterior a avut șansa să stea în aceeași încăpere cu ea și cu alte câteva persoane. Lui Smiley nu i-a venit să creadă că o vede în realitate.

ADVERTISEMENT

Smiley, întâlnire surprinzătoare cu Rihanna. Cum s-au cunoscut cei doi

„Șerban spune că se duce afară să fumeze o țigară și cum pleca pe culoarul dintre mese, trece pe lângă el Rihanna. Iar Șerban nu o vede. Și eu strigam la el.

Se întoarce și îi zic: «Băi, tu n-ai văzut-o pe Rihanna? Erai nas în nas cu ea». La un moment dat, spune cineva «Hai la Karaoke». Eu am crezut că mergem în alt club, dar de fapt era o cămăruță mică, cu o masă și câteva canapele.

ADVERTISEMENT

Toată lumea era adunată acolo. Eu cu Șerban eram singurii outsideri. Nu ne venea să credem în ce context ne aflam”, a spus Smiley într-un interviu de la Kiss FM, potrivit adevarul.ro.

Gazda de la „Românii au talent” a povestit că amicul său, Șerban, a încercat să-i facă o poză artistei internaționale, însă nu și-a dat seama că are blitz-ul pornit, moment în care Rihanna le-a cerut explicații crezând că cei doi sunt paparazzi.

ADVERTISEMENT

Smiley, poză cu Rihanna? Ce a povestit artistul despre vedetă

Celebra artistă s-a văzut nevoită să-i ceară propriului bodyguard să îi ia telefonul lui Șerban, Smiley amuzându-se ulterior pe seama peripeției din clubul american. Solistul din trupa Simplu a rămas cu o amintire plăcută, pe care cu siguranță, nu o va uita curând.

„Șerban a vrut să îmi facă o poză, dar a uitat că avea blițul pornit. Și ca să se termine seara apoteotic, poc, blitzul direct în ochi la Rihanna. După care ea îi smulge telefonul din mână și îi zice «Tu cine ești? Că toată seara mi s-a părut că nu te știu».

ADVERTISEMENT

Ea i-a dat telefonul bodyguard-ului, iar el ne văzuse deja, știa că nu suntem paparazzi. Văzuse cu cine am ajuns acolo. Și a așteptat să plece toată lumea, s-a uitat în telefon Și a văzut că nu sunt deloc poze.

Și după ce am plecat, stăteam în curtea casei cu Șerban, ne uitam în zare și îi zic «Bă, tu-ți dai seama că abia te-ai cunoscut cu Rihanna și deja te-ai certat cu ea»”, a mai completat Smiley, mai arată sursa citată mai sus.

În aceeași locație prezentatorul de la „Românii au talent”, de la Pro TV, a avut ocazia să-l cunoască și pe actorul britanic Robert Pattison, renumit pentru rolul interpretat în serialul „Twilight”.

ADVERTISEMENT